veste bună pentru voința: municipalul sibian va intra în reparații și va avea și nocturnă!

veste bună pentru voința: municipalul sibian va intra în reparații și va avea și nocturnă!Chiar dacă proiectele consilierilor de la PDL pentru montarea de gazon sintetic pe ”Cutiuță” și nocturnă pe Municipal, au fost respinse de către Consiliul Local, FDGR-istul Wagner Raimar a anunțat că Iohannis pregătește un plan de modernizare a arenei de fotbal a Sibiului.

După ce Ioan Luca de la PDL s-a arătat surpins că toate proiectele promovate de el și colegii lui de partid din Consilul Local sunt respinse pe bandă rulantă, consilierul local Wagner Raimar, a făcut câteva afirmații care cu siguranță vor produce satisfacție la Voința Sibiu. Acesta a dezvăluit că Primăria va moderniza capital în următorul an, cel mai mare stadion al orașului.

”Interesul  subit al dumneavoastră cei de la PDL pentru fotbal este respectat. Dorim însă să luăm atitudine împotriva acestor discursuri politicianiste. Stadionul va intra în reabilitare și se va face și nocturna. Vom avea timp un an de zile să facem aceste lucrări. La un anumit moment se va renova stadionul”, a spus reprezentantul FDGR, la ședința de joi a Consiliului Local Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu