mediașul bate cu 1-0 pe austria viena, dar părăsește europa league. gazul iese cu fruntea sus din competiție

mediașul bate cu 1-0 pe austria viena, dar părăsește europa league. gazul iese cu fruntea sus din competițieGazul a câştigat cu 1-0 prin golul lui Hoban, dar a pierdut calificarea istorică în grupele Europa League! Bawab şi ai lui au atacat până în ultimul minut, dar absenţele din lotul lui Pustai au început sa se simtă pe final. Gazul rămâne cu victoria şi cu parcursul de poveste din Europa.

Gazul a condus cu 1-0 după reușita frumoasă a lui Hoban din minutul 40 și a părut că poate să mai marcheze odată.

Repriza a II-a a fost una în care Mediașul a atacat cu tupeu poarta celor de la Austria Viena. Gaziștii nu au mai avut însă forța să înscrie și golul calificării și a plătit ce-i drept și tribut jocului mai slab din tur, când vienezii au învins cu 3-1.

Gaz Metan:

Pleşca – Trtovac, Fl.Lazăr, Z. Markovici (Miclea ’74), Vukadinovici – Cr.Todea (Roman ’81), Breeveld – Hoban, Bawab, C.Petre – Fl. Bratu (Liţu ’60). Antrenor: Cristian Pustai.

Austria Viena:

P. Grunwald – Klein, Margreitter, Ortlechner, Suttner – Hlinka, A. Grunwald – Barazite (Stankovici ’46), Jun (Rogulj ’86), Junuzovici – Linz. Antrenor: Karl Daxbacher.

Cartonaşe galbene: Todea ’37, Petre ’90+2 / Breeveld ’76, Jun ’78, A. Grunwald 90+1

Meciul a fost arbitrat de o brigadă din Turcia, condusă la centru de Husein Göcek, ajutat la cele două linii de Serkan Ok şi Orkun Aktaş. Arbitru de rezervă a fost Mete Kalkavan.

La meciul disputat pe arena “Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca au asistat aproximativ 7.000 de spectatori.

Ultima oră

Comentariul meu