accident grav la brateiu. un om a murit

accident grav la brateiu. un om a muritUn bărbat şi-a pierdut viaţa într-un accident rutier produs în această dimineaţă pe DN 14, în afara localităţii Brateiu. Accidentul s-a produs pe fondul depăşirii neregulamentare.

În jurul orelor 6.00 ale acestei dimineţi, pe DN 14, în afara localităţii Brateiu, M.Eronim, în vârstă de 61 de ani, domiciliat în localitatea Aţel, în timp ce conducea autoturismul, pe fondul vitezei excesive de deplasare a observat în ultimul moment un atelaj hipo care circula în faţa sa, a intrat în impact cu roata din spate a atelajului şi a ricoşat, ulterior, pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară care circula regulamentar.

”În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto, M. Eronim şi rănirea uşoară a conducătorului autoutilitarei (G.Zoltan, în vârstă de 36 de ani, domiciliat în judeţul Harghita).

G. Zoltan nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Cercetările în acest caz continuă”, spune Luciana Balteș, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu