două minore au furat mașina unui neamț pentru că nu le-a plătit o partidă de sex

două minore au furat mașina unui neamț pentru că nu le-a plătit o partidă de sexDouă tinere, minore, au fost depistate în trafic de către poliţiştii rutieri, una dintre ele conducând un autoturism, reclamat ca sustras din municipiul Sibiu cu câteva ore în urmă.

În dimineaţa zilei de ieri, 23 august a.c., în jurul orelor 11.00, un echipaj al Serviciului Rutier aflat în serviciu pe DN 1, în zona localităţii Săcel a observat în trafic un autoturism ale cărui caracteristici şi semnalmente corespundeau celui reclamat ca sustras din municipiul Sibiu în cursul dimineţii de 23 august a.c..

Poliţiştii rutieri au procedat la urmărirea în trafic a autoturismului, folosind sistemele acustice și sonore în funcțiune, iar după aprox. 3 km acesta a fost oprit.Maşina era condusă de o minoră de 16 ani, domiciliată în localitatea Sălişte, iar împreună cu aceasta în autoturism se mai afla o minoră de 13 ani, domiciliată în aceeaşi localitate.În cauză s-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui autoturism pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere și pentru furt calificat. Cercetările în acest caz sunt continuate.

Conform adevarul.ro anterior, bărbatul și fata de 16 ani au întreținut relații sexuale, în urma cărora fata ar fi urmat să primească o anumită sumă de bani.

Ultima oră

Comentariul meu