VIDEO-DECLARAŢII: Vezi ce au spus Tăbârcă, Pustai, Grigore, Markovici şi Bawab după Gaz Metan - Voinţa 3-0

Pustai a felicitat Sibiul după meci, dar se gândeşte să dea lovitura în Europa League. Tăbârcă a recunoscut superioritatea Mediaşului. Grigore crede că echipa nu a avut dorinţă, iar Markovici şi Bawab mizează pe un rezultat surpriză, joi în Europa League, la Cluj. Gaz Metan a învins cu 3-0 pe Voinţa Sibiu, în partida jucată luni seară în etapa a IV-a, la Mediaş.

„Am avut un meci greu în prima repriză, cu o echipă ce se apără foarte bine. Ne-am propus să dăm gol din fază fixă şi mă bucur că am reuşit. Aşa ne-am mai reparat şi noi golaverajul.
Ne gândim deja la meciul de joi, cu Austria Viena. 2-0 nu e un scor de neobţinut. E greu să o ducem în ritmul ăsta de meciuri darn u avem voie să ne plângem. Aşa vrea şi eu la Cluj un stadion plin” a spus Cristian Pustai, antrenorul medieşenilor.

VEZI MAI JOS TOATĂ DECLARAŢIA LUI PUSTAI

Gazul joacă joi,de la 20.30 la Cluj, returul playoff-ului din Europa League cu Austria Viena.[nggallery id=735]

Tăbârcă: „Diferenţa de goluri e nedreaptă”
În schimb, banca tehnică a Voinţei n-a făcut nici ea o dramă din eşecul usturător.
„Nu cred că 3-0 e un scor real, la ce s-a jucat pe teren. Experienţa mai mare de Liga I a medieşenilor şi-a spus cuvântul. Mai realist era, totuşi, un 1-0. Nu am ce reproşa jucătorilor, consider că prin înfrângerea asta am sosit şi noi în Liga I”, a spus directorul tehnic al Voinţei, Sandu Tăbârcă.
VEZI MAI JOS DECLAŢIA COMPLETĂ A LUI TĂBÂRCĂ

Forika et co joacă etapa viitoare în Liga I acasă cu Pandurii, sâmbătă de la ora 18.00-Digi Sport.

Grigore supărat pentru înfrângere
„Ne-a lipsit dorinţa, cu Gazul, pe care am avut-o în celelalte jocuri. Am revenit şi noi cu picioarele pe pământ”, Nicolae Grigore, căpitan Voinţa.

VEZI MAI JOS DECLARAŢIA CĂPITANULUI VOINŢEI

Bawab: „Îmi doresc să dau gol cu Viena”
„Cine spune că 2-0 e un scor de nerealizat cu Austria Viena, se înseală. Am jucat slab la Viena dar la Cluj va fi altceva”, Thaer Bawab, mijlocaş Gaz Metan.

VEZI MAI JOS DECLARAŢIA ATACANTULUI MEDIEŞENILOR

Markovici: „Sperăm la calificare”
„Vom fi mai atenţi la Cluj, în retur, contează mult victoria de astăzi pentru moralul nostru în vederea jocului din Europa League”  Zarko Markovici, fundaş Gaz Metan.

VEZI MAI JOS DECLARAŢIA FUNDAŞULUI DE LA GAZ METAN

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu