tâlhărie pe pasarela cfr de la mediaș

tâlhărie pe pasarela cfr de la mediașTrei tineri, cu vârstele de 17 şi 18 ani, domiciliaţi în Mediaş, sunt cercetaţi în stare de arest preventiv după ce au fost identificaţi ca principalii suspecţi ai unei infracţiuni de tâlhărie, săvârşite vineri, 19 august a.c., împotriva unui bărbat.

Victima, B. Alexandru (26 de ani, domiciliat în Mediaş) a sesizat în dimineaţa zilei de 19 august a.c., faptul că, în zona pasarelei CFR din municipiul Mediaş, a fost acostat de 3 tineri, a fost lovit cu pumnul de către unul dintre aceştia, fiindu-i astfel sustras din buzunar telefonul mobil şi  suma de 100 de lei. La scurt timp după ce a fost depusă sesizarea, pe baza descrierii suspecţilor şi a activităţilor investigativ-operative desfăşurate de poliţişti, au fost identificaţi 3 suspecţi. Cu ocazia cercetărilor a fost identificat telefonul mobil, fiind restituit părţii vătămate.

Cei trei tineri au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaş, împotriva lor fiind dispusă arestarea preventivă pentru o perioadă  de 29 de zile (în cazul tânărului major) şi 19 zile pentru cei doi învinuiţi în vârstă de 17 ani. ”Cercetarile sunt continuate de către poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Mediaş în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a celor trei tineri”, spune Luciana Balteș, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu.

 

Ultima oră

Comentariul meu