foto - eric este în ucraina. s-a fotografiat cu naționala româniei de rugby la lvov
foto - eric este în ucraina. s-a fotografiat cu naționala româniei de rugby la lvov
Foto - frr.ro

Fotbalistul brazilian care a activat până de curând la Gaz Metan Mediaş s-a fotografiat alături de rugbyştii români care au câştigat ieri, cu 41-16, meciul cu Ucraina, conform adevarul.ro. Eric a mers la Lvov fără a avea acordul clubului medieșean, care acum îl amenință cu suspendarea la FIFA.

Vzită surpriză pentru „stejari”, la Lvov. Aflaţi în Ucraina pentru a disputa meciul cu naţionala acestei ţări, în Cupa Europeană a Naţiunilor, rugbyştii români au fost căutaţi de fotbalistul brazilian Eric de Oliveira, cel care a evoluat până în vara aceasta la Gaz Metan Mediaş. Cu toate că în ţara lui natală sportul cu balonul oval nu este foarte popular, sud-americanul a aflat că în Lvov va juca echipa României şi a venit să le ureze succes „stejarilor”. Cunoscut drept un tip deschis, mijlocaşul ofensiv a stat de vorbă cu jucătorii, s-a fotografiat alături de ei în autobuzul care îi ducea la stadion.
Eric a plecat de la Mediaş în urmă cu o lună, imediat după returul din Liga Europa împotriva finlandezilor de la KuPS. În toată această perioadă, brazilianul s-a “plimbat” prin ţara natală şi prin Germania, unde a fost în probe la Wolfsburg. Oficialii lui Gaz Metan au sperat până în ultimul moment ca jucătorul de 25 de anis ă se întoarcă la echipă, însă Eric a ignorant doleanţele conducătorilor ardeleni şi a semnat un contract pe patru ani cu ucrainenii de la Karpati Lvov. Impresarul fotbalistului, Sandro Cesar, a confirmat pe o reţea de socializare informaţia, iar brazilianul s-a alăturat noii sale echipe. sursa: adevarul.ro

Ultima oră

Comentariul meu