voința sponsorizată de bramac și marquartd. hămbășan crede că iohannis ”coace” ceva...

voința sponsorizată de bramac și marquartd. hămbășan crede că iohannis ”coace” ceva...Oficialii clubului sibian cred că primăria vor face investiții importante la arena pe care echipa joacă pe teren propriu meciurile de acasă. Clubul sibian a atras deja primii doi sponsori de la promovarea în liga 1.

”Aștept de la Primărie și de la domnul primar Iohannis să fie alturi de noi legat de infrastructură și de ce nu financiar. Eu sunt convins că domnul primar „coace” ceva și va face lucruri pe care toată lumea le așteaptă. Ca un bun gospodar ce este dânsul cred că va face lucruri bune la stadion. S-a cerut performanță și noi am obținut ceea ce s-a cerut”, a declarat președintele finanțator, Ioan Hămbășan.

Altfel acesta a mai anunțat că deja sunt sponsori care au decis să se implice cu susținere financiară la echipă. ”Avem deja contracte ferme de sponsorizare cu cei de la Bramac și Marquartd. Așteptăm să vină lângă noi și alte firme mari din Sibiu cum sunt Continental, Takata, Obi, Ambient și nu numai. Eu sper ca să atragem soponsorizări de 400.000 de euro în acest sezon”, a conchis Hămbășan.

Voința joacă luni de la 18.45 la Mediaș cu Gaz Metan, în etapa a IV-a a ligii 1 de fotbal.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Cresteti jucatori tineri,o parte ii vindeti pe bani buni cu ceilalti continuati si tot asa,aveti rezultate aveti spectatori,abonati sponsori.Atunci primaria face stadion,nocturna,autocar poate va ajuta si cu ceva bani dar echipa actionari si cu ce v-am scris mai sus trebuie sa o tina.Site-ul e de pe timpurile cand o luati prin B,magazin de prezentare ioc,noroc cu peluza ca mai fac cate o esarfa ca altfel…Dumnezeu va da dar nu va umple podul nimeni nu va cauta sa va dea daca voi nu bateti din use in use.PRIMARIA ARE ALTE PRIORITATI fiti manageri adevarati si descurcativa.

  2. Hambasane, iar astepti miloaga din bani publici? Cauta sponsori, nu pomeni din banii nostri