video - voința a rezolvat transferurile lui maghici, sergiu bar și matei. jucătorii au primit primele prime din liga 1

Jucătorii au încasat primele pentru cele 5 puncte câștigate cu Steaua, Astra și FCM Tg. Mureș. Voința va miza la meciul de luni de la Mediaș pe serviciile lui Maghici, Sergiu Bar și Matei. Bunea regretă că  nu joacă cu Gazul. Zăvoi s-a operat de apendicită. Forika dezvăluie secretul succesului la Voința.

”Le-am transmis jucătorilor că au banii în conturi. Noi le-am promis că în 48 de ore de la terminarea meciului vor avea primele în conturi și ne vom ține pe viitor de promisiune”, a anunțat președintele finanțator, Ioan Hămbăsan.

”Am reușit să îi legitimăm în sfârșit pe Sergiu Bar, pe Maghici și pe Matei. L-am pierdut pe Zăvoi pentru că s-a operat de urgență de apendicită. Bunea este suspendat și aveam mare nevoie de el pentru că era un meci special pentru el, datorită faptului că este din Mediaș. Cigan este înb continuare accidentat. Nu sunt supărat pe Beza că a ratat penalty cu Mureșul, dar probabil că nu va mai executa el primul penalty de care vom mai beneficia. O să desemnez pe altcineva”, a mai spus și antrenorul Alex Pelici la conferința de presă de vineri.

video - voința a rezolvat transferurile lui maghici, sergiu bar și matei. jucătorii au primit primele prime din liga 1Bunea: „Aş fi vrut foarte mult să joc la Mediaş”

Fotbalistul Voinţei a spus vineri că arbitrul i-a dat prea ușor al doilea galben la meciul cu Tg. Mureș. „Prea repede am fost sancționat. Mi-aș fi dorit foarte mult să joc în orașul meu natal în liga 1, dar nu a fost să vfie acum. Cred că Gazul are șanse să întoarcă rezultatul cu Austria Viena.

Forika: „Mizăm şi pe suportul fanilor la Mediaş”

„Mergem să nu venim cu mâna goală de la Mediaș, chiar dacă au lot valoros. Cred că prin unitatea jocului putem să scoatem puncte de la Gaz Metan. Eu cred că la noi grupul este foarte important și este atuul nostru. Contează foarte mult să avem câți mai mulți suporteri ai Voinței la această partidă”, a declarat marcatorul golului egalizator pentru Voinţa în meciul din etapa trecută cu FCM Tg Mureş.

Ultima oră

Comentariul meu