video – pelici și hămbășan vor puncte pentru voința în derbiul județului din liga 1

Antrenorul Alex Pelici și președintele finanțator Ioan Hămbășan au declarat vineri că speră ca Voința să scoată puncte din deplasarea de luni de la Mediaș. Pelici se teme de Bawbab, Todea și Ciprian Petre.

Ioan Hămbășan a declarat vineri că nu este supărat pe cei de la Gaz Metan că nu au dat drumul lui Miclea și Dudiță să vină să joace la Voința. Hămbășan spune că ar fi mulțumit și cu un punct în derbiul județului dintre Voința și Mediaș, de luni, din deplasare, în liga 1.

”Ar fi bine să avem un ascendent moral în fața Gazului. Mergem la Mediaș cu intenții destul de bune. Nu vrem să pierdem. Aș fi mulțumit și cu un rezultat de egalitate. Am început destul de bine acest campionat și asta s-a putut cu muncă și cu voință ca să spun așa.

Nu sunt supărat pe Mediaș că nu ne-au dat pe Dudiță și Miclea. Și ei au probleme de lot, așa că i-am înțeles. L-am dorit mult pe Dudiță, dar asta e. Ambițiile însă sunt mari la acest meci. Noi suntem mai ambițioși ca ei probabil, pentru că suntem o echipă mai mică decât Gaz Metan. Ar fi extraordinar să scoatem un rezultat bun.

video – pelici și hămbășan vor puncte pentru voința în derbiul județului din liga 1Pelici: ”Este o mândrie pentru județul Sibiu această partidă din liga 1”

Antrenorul cu cele mai frumoase rezultate din istoria ultimilor 15 ani a fotbalului din municipiul Sibiu, Alex Pelici spune că Mediașul are trei jucători foarte periculoși la acest meci. ”Sunt convins că Mediașul are jucători destul de maturi care știu că una e campionatul și altceva Cupele Europene. Eu zic că păstrează șanse reale să treacă de austria Viena. Legat de meciul nostru cu ei, noi mergem al Mediaș să scoatem punct sau puncte. Încercăm să menținem acest traseu bun. Sunt jucători destui care ne pot face probleme. Spun de Bawbab, Todea, Ciprian Petre. Ei sunt fotbaliștii care pot face diferența.

Este un joc ca oricare altul, doar că există simpatii împărțite. Indiferent cine învinge eu spun că județul Sibiu are numai de câștigat. Este un lucru bun și o mândrie că județul Sibiu are două echipe în liga 1”.

 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu