medieşenii, criticaţi dur pentru eşecul de la viena! vezi cum vor ardelenii să umple gruia la meciul retur

medieşenii, criticaţi dur pentru eşecul de la viena! vezi cum vor ardelenii să umple gruia la meciul returGaz Metan Mediaş a revenit azi din Austria, acolo unde joi seara au pierdut meciul cu Austria Viena, scor 1-3. Directorul general al clubului ardelean, Ioan Horoba, şi-a criticat dur elevii pentru evoluţia din manşa tur a play-off-ului Europa League.

“E un eşec din păcate, care în mare măsură ni se datorează numai nouă, deoarece am făcut un joc temător, un meci slab în multe momente. Austria Viena nu era chiar aşa de speriat, pe cât s-au speriat jucători mei. Pot să reproşez ceva şi arbitrilor, deoarece al treilea gol pe care l-am primit a fost din offside. S-au văzut absenţele lui Eric, Munteanu şi Pârvulescu, cei de la care ne aşteptam să îi înlocuioască cu succes ne-au dezamăgit. Eric nu a dat niciun semn, nu cred că se pune probleme să fie pe teren joi seara”, a spus Ioan Horoba.

Aceştia au stabilit deja şi preţul biletelor pentru meciul retur de joi seara, care se va disputa în Gruia. Astfel, un bilet la peluze va costa 5 lei, iar unul la tribune va putea să fie achiziţionat contra a 10 lei.

“Sper ca în meciul de joia viitoare să ne schimbăm atitudinea. dacă vom avea şi un public numeros alături de noi cred că am putea să facem un 2-0 şi să mergem mai departe. Calificarea e în mâna jucătorilor, ei au greşit, ei o pot redresa. Sper ca şi prin preţul biletelor să vină lumea la stadion şi să fie atmosferă. Celelalte patru echipe au şanse să ajungă în grupe, sper ca acest lucru să îi mobilizeze pe jucători”, a conchis directorul general al Gazului. sursa prosport

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

    1. m**** tai de gazist sp*** …………
      mesaj cenzurat datorita limbajului folosit.