patru accidente în câteva minute joi în judeţul sibiu
Foto - adevarul.ro

patru accidente în câteva minute joi în judeţul sibiu
Foto - adevarul.ro

Şapte persoane au ajuns la spital pentru îngrijiri medicale în urma accidentelor produse în seara zilei de joi. Printre răniţi se numără din păcate şi doi minori.

Pe DN 14, pe fondul conducerii autoturismului sub influenţa băuturilor alcoolice, s-a produs un accident rutier în urma căruia 3 persoane au suferit vătămări corporale.

Accidentul s-a produs în jurul orelor 20.00, în următoarele împrejurări:

H.C., în vârstă de 26 de ani, domiciliat în Mediaş, în timp ce conducea autoturismul pe DN 14, Mediaş – Dumbrăveni, pe fondul stării de ebrietate, pierde controlul asupra aututurismului şi direcţiei de deplasare şi intră în coliziune cu un autoturism staţionat pe marginea părţii carosabile.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto precum şi a altor 2 persoane. „Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, fiindu-le recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Cercetările sunt continuate de poliţiştii rutieri”, spune Luciana Balteş, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu.

Un copil lovit de maşină la Răvăşel

În jurul orelor 19.55 s-a produs un accident în localitatea Răvăşel. Evenimentul rutier s-a produs în următoarele împrejurări:

V.M. (22 de ani, domiciliat în Mihăileni), în timp ce conducea autoturismul pe DJ 141 A, Metiş – Şeica Mare, în localitatea Răvăşel, a observat un grup de copii care se jucau pe partea carosabilă, moment în care din grup, un copil a încercat să traverseze strada prin loc nepermis, fiind acroşat uşor de conducătorul auto. Pentru a evita impactul, conducătorul auto a virat brusc, ieşind în afara părţii carosabile unde a lovit un copac. Conducătorul auto a transportat minorul la Spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Minorul, M.L., în vârstă de 4 ani, era nesupravegheat de părinţi. Cercetările în acest caz sunt continuate.

Minor de doi ani lovit de un scuter pe strada Avrig

Un alt accident rutier în urmă căruia un copil în vârstă de 2 ani a fost accidentat s-a produs pe str. Unirii din Avrig. Un minor în vârstă de 16 ani, în timp ce conducea un moped, neînregistrat sau neînmatriculat, în faţa unui imobil de pe str. Unirii a acroşat un minor în vârstă de 2 ani,  aflat nesupravegheat pe partea carosabilă. În urma accidentului minorul a suferit o vătămare corporală, fiind transportat la Spital. Conducătorul mopedului nu sea afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi nu purta cască de protecţie. Cercetările în acest caz sunt continuate.

O blondă a făcut accident pe Alba Iulia

Pe fondul nepăstrării distanţei regulamentare în mers, în municipiul Sibiu, s-a produs un alt accident rutier, în jurul orelor 21.20. C.T., în vârstă de 22 de ani (foto), domiciliată în municipiul Sibiu, în timp ce conducea autoturismul pe str. Şos. Alba Iulia, ajunsă în apropierea unei treceri pentru pietoni nu a păstrat o distanţă de siguranţă faţă de autoturismul care rula în faţa sa şi care era oprit în dreptul trecerii de pietoni pentru a acorda prioritate celor angajaţi în traversare, autoturism cu care intră în coliziune. În urma accidentului a rezultat rănirea a două persoane, respectiv conducătorii celor două autoturisme. Cercetările în acest caz sunt continuate.

 

Ultima oră

Comentariul meu