cristi pustai: "suntem o necunoscută pentru toată lumea, încercăm să trecem şi de austria viena"

cristi pustai: "suntem o necunoscută pentru toată lumea, încercăm să trecem şi de austria viena"Gaz Metan Mediaş a plecat azi spre Austria, acolo unde joi seara, de la ora 20:00, va susţine manşa tur a „dublei” cu Austria Viena, care contează pentru play-off-ul Europa League. Partida de joi seara nu va fi transmisă la TV în România.

„Ca înaintea fiecărei partide am emoţii, e un meci important pentru clubul nostru, mergem încrezători la Viena. Vom încerca să mai producem o surpriză. Austria Viena e cea mai titrată echipă din Austria, ei în ultimii trei ani au avut o prezenţă constantă în play-off-ul Europa League. Au cel mai bun atac din Austria, se pare că sunt în revenire şi în campionat, sunt deja pe locul 2, au pierdut un singur meci în ultimele patru etape”, a declarat Pustai, care consideră că un avantaj pentru echipa sa este acela că nu au mai jucat până acum în cupele europene.

„Cred că Mediaşul e un adversar necunoscut pentru toată lumea, deoarece nu avem un istoric în această competiţie, dar reciproca nu e adevărată. Indiferent de rezultat, sperăm să fie unul acceptabil, dorim să se joace calificare în meciul retur. E important să dăm gol în deplasare, trebuie să marcăm, am văzut ce greu a fost cu KuPS să remontăm acel 0-1. Dintre echipele româneşti cred că noi avem cea mai grea misiune să mergem mai departe. Nu ne gândim încă la grupe”, a mai precizat tehnicianul Mediaşului la plecarea în Austria.

Acesta a vorbit şi despre brazilianul Eric, care refuză în continuare să revină la Mediaş, deşi e ameninţat cu FIFA de şefi. „Nu am mai vobit cu Eric, nu ştiu ce face. A ajuns deja un caz şi aşteptăm verdictul comisiilor”, a conchis Pustai.

Gaz este una dintre performele actualei ediţii Europa League, după ce a trecut în tururile precedent de finlandezii de la KuPS şi nemţii de la Mainz. sursa – prosport

Ultima oră

Comentariul meu