VIDEO REZUMAT- Meci de infarct pe Muncipal. Voinţa a remizat 1-1 cu Mureşul lui Sabău GALERIE FOTO

Sibiul a ratat un penalty în minutul 38 şi avut o bară în debutului meciului, dar a clacat în repriza a II-a, când Bunea a fost eliminat pentru două galbene. Forika a marcat golul care menţin Voinţa în primele şase clasate în timp de mureşenii rămân fără victorie după aceste prime 3 etape.

Puși în gardă de startul surpinzător de bun al Voinței, mureșenii lui Sabău au început mai prudent partida, deși ”Moțul” a avut în teren numai puțin de trei atacanți veritabili. Chiar și așa însă, Sibiul lui Pelici a început mai bine meciul și putea deschide scorul în minutul 7, Voința ratând două ocazii în 5 secunde. Grigore a executat sub bară o lovitură liberă de la 20 de metri, iar Balauru a respins până la Antohi, care din trei metri a trimis cu capul în bară.

A fost doar un foc de paie. Mureșul a echilibrat jocul la mijlocul terenului, dar chiar și așa ocaziile de gol au întârziat să apară spre disperarea lui Sabău. Voința a mai avut o ocazie pe final de prim mitan, dar lovitura de cap a lui Forika nu l-a surpins pe Balauru. Momentul psihologic al meciului a fost în minutul 38, când sibianul, dar Beza a tras slab pe lângă poarta mureșenilor.[nggallery id=734]

Repriză de infarct

Repriza a II-a a început cum nu se putea mai prost pentru gazde. Bunea a fost eliminat după ce a încasat al II-lea galben. Sabău a forțat atacul introducându-l pe Kallisse în locul lui Epaminonda și pe Mohamed în locul apaticului Florin Dan. Golul a picat în mintul 75, atunci când Astafei a profitat de o nesiguranță a portarului Dănălache care a ezitat să iasă la un balon la 11 metri și l-a executat scurt, cu un șut pe jos, pe sub acesta. Când nimeni nu se mai aştepta, Forika a adus egalarea pe final de meci, cu o lovitură de cap în minutul 87.

Sibiul poate spune că a pierdut 2 puncte, echipa lui Sabău jucând mult sub aşteptări pe Municipalul sibian.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Exceptand dubla bara si ce s-a intamplat pe final de meci, a fost un meci poate chiar si sub cele de la matineu din primavara. Macar scorul a fost echitabil. Foarte usor era sa piarda Sibiul toate punctele, nu doar doua.