cea mai bună veste primită de pustai înainte de meciul cu austria viena: eric s-a întors la mediaş

cea mai bună veste primită de pustai înainte de meciul cu austria viena: eric s-a întors la mediaşEric (foto) a revenit la Mediaş, speriat de Horoba cu ameninţarea că îl va suspenda după tentativa eşuată de transfer la Wolfsburg.

Echipa lui Pustai îşi trăieşte visul european fără cel mai important jucător de la revenirea în Liga I. Totuşi, tehnicianul Gazului nu şi-a luat gândul de la vedeta echipei. „Dacă va veni, îl voi urechea şi îl voi băga în lot. Am obţinut aceste rezultate fără el, dar este un jucător bun, de care avem în continuare nevoie”, a fost declaraţia de susţinere din partea lui Cristi Pustai după meciul cu CFR.

Declaraţia antrenorului nu este întâmplătoare. Tehnicianul, care a vorbit în tot acest timp cu brazilianul, ştie că Eric s-a întors vineri noaptea la Mediaş şi apelează la o ultimă încercare de a-l convinge să revină la echipă. Nu este exclus ca Eric să apară în lot chiar la meciul de joi cu Austria Viena. Brazilianul nu a primit „cartea verde” de la FIFA şi a eşuat şi în tentativa de a se transfera la Wolfsburg, iar întoarcerea la Gaz Metan este singura soluţie rămasă viabilă.

Horoba: „Nu scapă de amendă”
Directorul general al Gazului nu l-a iertat atât de repede pe Eric, aşa cum a făcut-o Pustai. Oficialul spune că s-a săturat să tot tragă de el şi nu vrea să renunţe nici la amenda pe care i-a promis-o. „Nu-l mai caut şi nu mai negociez nimic. Am negociat o dată şi am semnat un contract pe care trebuie să-l respecte. Ar putea să joace cu Austria Viena”, a spus Ioan Horoba, care spune că nu-l ţine cu forţa pe jucător. „Îi dăm drumul să plece dacă asta vrea, dar nu cum vrea el. N-am avut nicio ofertă concretă pentru Eric. Când o să avem, o să-l lăsăm”, a încheiat Horoba. sursa – Prosport

„Ar putea să joace Eric cu Austria Viena. Calificarea unei echipe de talia noastră ar fi o premieră absolută în România”
Ioan Horoba, director general Gaz Metan

„Îl aşteptăm pe Eric să revină. Este un jucător foarte bun şi e mai uşor să joci cu el pe teren”
Thaer Bawab, atacant Gaz Metan

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Pai se pare ca ai dreptate. Sunt trei articole unul langa celalalt in care ba apare ca s-a intors la Medias, ba e in Austria sa semneze cu Red Bull Salzburg, ba a semnat cu Karpati Lvov…

    Telenovela Eric continuă. Eric a semnat pe 4 ani cu Karpatî Lvov

    Eric de Oliveira s-a transferat la Red Bull Salzburg

  2. Salut.Sunt un prieten bun cu Eric , nu e adevarat ca s-a intors in Romania.El acum e in Brazilia si nu se intoarce.In presa sunt numai minciuni.