video-foto: super tatuaje și atmosferă la transilvania tattoo expo sibiu 2011

Cei peste 50 de artiști tatuatori au lucrat aproape non-stop la convenția avută loc la Cercul Militar din Sibiu. Sute de oameni și-au impregnat pe piele tatuaje făcute de cei mai mari tatuatori din lume la ora actuală.

Anul acesta, spectacolele din cadrul convenției au avut loc și în interior unde s-au ținut concertele și momentele artistice dar și în exterior, unde a avut loc o mini expoziție de mașini americane și de motociclete. Tot în spațiul amenajat în fața Cercului Militar au avut loc și demonstrații de skating realizate de Old School Skate Shop.

În interior, Ski King a fost animatorul acestei a treia ediții a Transilvania Tattoo Expo. Artistul născut în America a făcut din pasiunea sa pentru Johnny Cash și pentru Elvis Presley o adevărată artă. El nu este „un imitator ci un entertainer”, după cum foarte bine se descrie iar pe scena din Cercul Militar s-au putut asculta în aceste zile reproduceri muzicale după cei doi mari cântăreți ai lumii care au surprins publicul. Ski King are peste 20 de ani de activitate muzicală și este foarte cunoscut între fanii de country, rock`n`roll și psychobilly.

Programul artistic al convenției a mai conținut dansuri japoneze, art fusion-uri realizate de elevii Liceului de Artă împreună cu artiștii internaționali iar azi a avut loc și o strângere de fonduri pentru Asociația pentru Protecția Animalelor „Animal Life”.[nggallery id=732]

Ultima oră

Comentariul meu