video - lacrimas profundere, helloween şi tarja, aclamaţi de mii de fani în prima seară la artmania festival 2011

Aproximativ 5.000 de fani ai muzicii rock au asistat la concertele programate pentru prima seară la cea de a VI-a ediţie a Artmania Festival. Lacrimas Profundere, Helloween şi Tarja Turunen au susţinut recitaluri preţ de mai bine de patru ore în Piaţa Mare din Sibiu. Fanii sunt chemaţi la Centrul Cultural Habitus pentru o întâlnire la ora 14:30 cu Lacuna Coil si la 17:30 cu Sonata Arctica.

La fel ca şi în anii trecuţi, Piaţa Mare a fost din nou plină de lume venită să asiste la Artmania Festival 2011.

video - lacrimas profundere, helloween şi tarja, aclamaţi de mii de fani în prima seară la artmania festival 2011Aseară au urcat pe scenă Lacrimas Profundere, Helloween şi Tarja Turunen, iar cei care au venit la concerte au avut parte de show-uri extraordinare.

Publicul a aplaudat, a cântat la unison cu cei de pe scenă, iar Lacrimas Profundere, Helloween şi Tarja Turunen au răsplătit efortul acestora cu mulţumiri.

Sâmbătă pe aceeiaşi scenă din Piaţa Mare, de la ora 19.30 este rândul celor de la Republica, Lacuna Coil şi Sonata Arctica să susţină cel mai probabil recitaluri de excepţie.

Până la ora 19.30 însă fanii sunt chemaţi la Centrul Cultural Habitus pentru o întâlnire la ora 14:30 cu Lacuna Coil si la 17:30 cu Sonata Arctica.

Ultima oră

Comentariul meu