video - foto: un bmw a intrat în plin într-o dacia 1310. șoferul daciei a rămas încarcerat

Accidentul a avut loc în intersecția Milea – Calea Cisnădiei – Moldoveanu. BMW-ul a trecut pe roșu și a lovit frontal Dacia. Două persoane din Dacia 1310 au ajuns la spital.

Martorii spun că BMW-ul seria 3 care era condus de către o femeie, a încercat să mai prindă verde la semafor, pe Milea, dar din păcate a pătruns în intersecție pe colarea roșie și a lovit autoturismul Dacia.

”Am descarcerat o persoană. Două persoane au fost rănite. Șoferul a fost mai grav rănit la piciorul stâng”, a explicat medicul Bologa Cezar, de la SMURD Sibiu, pentru adevarul.ro.

Pentru jumătate de oră traficul a fost deviat dinspre Milea către centru, pe Moldoveanu, iar pe sensul celălat s-a circulat cu dificultate.

Cele două persoane rănite din autoturismul Dacia au ajuns la Spitalul Județean, transportate de către echipajul SMURD care a intervenit la fața locului.[nggallery id=729]

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. si inca ceva…..probabil alt antitalent care si-a luat carnetul la Pitesti. cum sa dai o asemenea masina pe mana unei, sa folosesc un termen bland, nestiutoare?