foto - încă o părere despre cum va arăta iphone 5

foto - încă o părere despre cum va arăta iphone 5În aşteptarea evenimentului de lansare a noului iPhone de la Apple apar tot felul de zvonuri legate de caracteristicile sau felul cum va arăta noul smartphone.

De data aceasta, cei de la MacRumors au realizat mai multe randări tridimensionale a iPhone 5, pornind de la carcasele produse de o companie chineză. Deşi nu a apărut încă nicio informaţie legată de felul cum va arăta noul iPhone, producătorii chinezi au început deja să producă carcase care să protejeze telefonul.

De aici şi până la a aprecia designul telefonului nu a mai fost decât un pas. Folosindu-se de schemele carcaselor, cei de la MacRumors au apelat la o companie de design 3D, CiccareseDesign, care să îi ajute la realizarea unei schiţe a iPhone 5.

Chiar dacă experienţele din trecut privind randarea unor produse ale Apple au arătat că mai există şi erori – exemplul fiind iPad-ul 2, ale cărui carcase apărute înaintea device-ului au făcut să se creadă că are în partea de sus un slot pentru introducerea unei mufe, dar care s-a dovedit a avea un microfon -, a fost posibilă estimarea formei iPhone-ului.

Astfel, printre caracteristicile estimate ale iPhone 5 se numără dimensiuni de 4,33 inchi x 2,36 inchi. În privinţa grosimii, 0,27 inchi în partea de sus şi 0,21 de inchi în partea de jos a telefonului. Spre comparaţie iPhone 4 are dimensiunile 4,5 inchi x 2,31 inchi x 0,37 inchi. Totuşi să nu ne sperie dimensiunile mai reduse ale carcasei telefonului, multe zvonuri indicând că ecranul se va întinde până la muchiile telefonului, mai mult decât se întinde la iPhone 4. sursa: ZF

Ultima oră

Comentariul meu