primăria nu lucrează luni. tursib-ul are program de weekend. policlinica închisă în 15 august

primăria nu lucrează luni. tursib-ul are program de weekend. policlinica închisă în 15 augustAvând în vedere că data de 15 august este declarată zi de sărbătoare legală angajaţii municipalităţii sibiene sunt liberi în ziua respectivă, inclusiv Serviciul de evidenţă a populaţiei. Şi la Spitalul Judeţean luni este program special, dar la Urgenţe se lucrează normal.

Decesele care se vor produce duminică -14.08.2011 şi luni – 15.08.2011 vor fi înregistrate în ziua de marţi, 16.08.2011. Sâmbătă 13.08.2011 activitatea de înregistrare a deceselor va fi asigurată între orele: 9 – 13, iar decesele produse şi nedeclarate în această zi, vor putea fi declarate şi înregistrate în cadrul structurii de stare civilă în ziua de marţi 16.08.2011, doar cu aprobarea parchetului, aşa cum este stipulat în mod expres în lege.

De asemenea, SC Tursib SA reaminteşte publicului că în data de 15 august autobuzele Tursib vor circula conform programului din zilele de duminică. Chioşcurile de bilete ale societăţii Tursib vor fi deschise după următorul program:

Nufărul, V. Aurie – orele 6-22;

Cibin, Universitate, V. Aaron, Turnişor – orele 8-16;

Rahova şi Agenţia Tursib – închis.

„Controalele efectuate pe trasee de către inspectorii de trafic se vor desfăşura conform programului obişnuit. Întrega activitate a instituţiei şi a societăţii de transport în comun va fi reluată de marţi, 16 august, după programul normal”, spune Daniela Ilie, de la Biroul de Presă al Primăriei Sibiu.

Policlinica nu lucrează în 15 august

Luni, 15 august, declarata zi de sarbatoare legala conform Codului Muncii, activitatea medicala in cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta  se va desfasura la capacitate normala in Unitatea Primiri Urgenţe, în secţiile clinice se va asigura permanenţa prin sistem de gardă, iar în Ambulatoriul de Specialitate (Policlinică) nu au fost programati pacienti pentru acestă dată.

Ultima oră

Comentariul meu