Jorge Costa: "Mi-e teamă de Gaz Metan, e o echipă care joacă în Europa"

Jorge Costa: "Mi-e teamă de Gaz Metan, e o echipă care joacă în Europa"Antrenorul celor de la CFR Cluj, Jorge Costa, a fost impresionat de performanţa celor de la Gaz Metan Mediaș din Europa League şi se teme de echipa lui Cristi Pustai, chiar dacă medieşenii au pierdut în primele două etape. Portughezul aşteaptă ca transferul lui Weldon să se rezolve, chiar dacă echipa are forţă ofensivă şi fără el.

„Ne aşteaptă un meci greu, întâlnim o echipă care joacă în cupele europene chiar dacă nu a reuşit să cîştige puncte în acest debut de campionat. În fotbal, indiferent cu cine joci, există trei variante: să cîştigi, să faci egal sau să pierzi. Eu vreau ca echipa mea să cîştige, bineînţeles.

Weldon este un jucător de valoare, dar momentan nu poate juca în meciurile oficiale ale CFR-ului. Conducerea face eforturi pentru a-i lămuri situaţia, vom vedea în scurt timp ce va fi în cazul său. Momentan echipa merge bine chiar şi fără el”, a declarat Jorge Costa.

Pentru meciul cu Gaz Metan, antrenorul portughez nu se poate baza pe De Zerbi, aflat în recuperare. De asemenea, Emanuel Kone nu va face parte din lot, după un conflict avut cu oficialii echipei.

CFR Cluj – Gaz Metan se va disputa vineri de la 20:30. sursa: GSP

Ultima oră

Comentariul meu