transilvania tattoo expo 2011 - tatuaje în scop caritabil

transilvania tattoo expo 2011 - tatuaje în scop caritabilTransilvania Tattoo Expo 2011 se implică în mod activ în sprijinirea Asociației pentru Protecția Animalelor și Naturii „Animal Life”. O serie întreagă de modele vor fi realizate de artiștii tatuatori la jumătate de preț față de tariful de studio, banii urmând să fie donați asociației.

Cea mai importantă convenție internațională de tatuaje din România, Transilvania Tattoo Expo începe vineri, 12 august, la Sibiu, la Cercul Militar. Cu peste 50 de invitați din țară și de peste hotare, Transilvania Tattoo Expo se impune ca unul dintre evenimentele majore de gen din Europa și unul dintre cele mai mari din Europa de Est. Ediția din acest an este dedicată și unei cauze caritabile. La inițiativa organizatorilor Transilvania Tattoo Expo, Asociația pentru Protecția Animalelor și Naturii „Animal Life” va fi beneficiara unei donații consistente.

Fondurile vor fi adunate în urma muncii artiștilor tatuatori din convenție. „Am făcut o listă de modele de tatuaje, toate legate de animale, pe care artiștii tatuatori invitați în convenție le vor realiza la prețuri modice. Iar banii, în loc să fie încasați de artiști, vor fi donați asociației Animal Life”, spune Adda, artist tatuator la salonul Transilvania Tattoo din Sibiu și unul dintre organizatorii convenției de la Sibiu. Prețurile tatuajelor pleacă de la 50 de lei, mai ieftin decât în orice studio din țară. Animal Life va amenaja un stand propriu în cadrul Transilvania Tattoo Expo 2011 în care va prezenta activitățile asociației. „Ideea este extraordinară și mulțumim organizatorilor convenției că s-au gândit și la cățeii vagabonzi. Vom direcționa aceste fonduri spre campanii de sterilizare, singura soluție, din punctul nostru de vedere, care poate rezolva problema câinilor fără stăpân din Sibiu”, spune Andreea Roseti, vicepreședinte al asociației Animal Life. Transilvania Tattoo Expo se va desfășura timp de trei zile la Cercul Militar, pe Bulevardul Victoriei. Accesul la convenție se va face pe bază de bilet. Prețul unui bilet pe o zi este 15 lei iar prețul unui abonament pentru toate cele trei zile de festival costă 30 de lei. Convenția va fi deschisă vineri și sâmbătă, între orele 12 și 22 iar duminică între orele 12 și 20. În baza parteneriatului cu Artmania Festival, accesul posesorilor de brățări va fi permis gratuit, în limita spațiului disponibil.

Ultima oră

Comentariul meu