eric, cu sufletul alături de prietenii de la mediaş după calificarea în europa league: "sfântu' pleşcaaaaaaaaaaaaa!"

eric, cu sufletul alături de prietenii de la mediaş după calificarea în europa league: "sfântu' pleşcaaaaaaaaaaaaa!"Brazilianul Eric de Oliveira a trăit cu sufletul la gură desfăşurarea loviturilor de departajare care au calificat-o pe Gaz Metan în play-off-ul Europa League, după 5-4 la general cu FSV Mainz. Sud-americanul şi-a exprimat pe Facebook trăirile dinainte executării loviturilor decisive.

“Mă uit la meciul şi deja dau şapca jos pentru băieţi…orice rezultate la 11 metri…Gazu merită numai cuvintele frumoase…Gaz Metan echipă adevărată în România…. Felicitări pentru staff şi echipă….Haide Gazuuuuuuuu. Sfantul Pleşcaaaaaaaaaaaaaaaaa!!”, a scris Eric pe contul personal.

Horoba speră ca şi Eric să fie părtaş la performanţe: “Îi pare rău că nu e aici”

Directorul general al lui Gaz Metan, Ioan Horoba, crede că o calificare în grupele Europa League ar fi o minune şi şi-ar dori ca şi brazilianul Eric să fie părtaş la această eventuală performanţă. Tracul şi timiditatea noastră în faţa unei echipe străine şi-au spus cuvântul şi de această dată. Din fericire, s-a făcut dreptate. Pleşca merită titlul de erou local, dar şi ceilalţi la fel. Dacă vom avea un adversar accesibil, probabil că vom reuşi să ne calificăm. Ar fi o mare minune acest lucru.

Nu mai vreau să revin asupra meciului cu Dinamo, am uitat ce s-a întâmplat atunci, ne bucurăm de această calificare. Pustai şi-a dat seama de greşeli în prima repriză, s-a repliat şi şi-a corectat greşelile în cea de-a doua repriză. Cred că lui Eric îi pare rău că nu participă la astfel de momente. Eu sper să se întoarcă, cred că i s-au făcut farmece de nu vrea asta”, a spus Ioan Horoba la Sport.ro.

 

Ultima oră

Comentariul meu