șeful sri sibiu a făcut accident și a fugit de la fața locului. poliția îl apără dar i-a făcut dosar penal
Două persoane au fost rănite în urma accidentului. Foto adevarul.ro

șeful sri sibiu a făcut accident și a fugit de la fața locului. poliția îl apără dar i-a făcut dosar penal
Două persoane au fost rănite în urma accidentului. Foto adevarul.ro

Giupană Victor a fost dat de gol chiar de șeful IPJ Sibiu, Tiberiu Ivancea, cel care a declarat în Adevărul că acesta a plecat de la locul accidentului avut loc în 29 iulie. Ca să dragă busuiocul IPJ Sibiu a dat azi un comunicat de presă menit să facă ”lumină” în acest caz. Giupană s-a ales cu dosar penal.

Iată mai jos comunicatul IPJ Sibiu:

Pentru o corectă şi oportună informare a opiniei publice, Compartimentul Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu este în măsură să facă următoarele precizări:

În municipiul Sibiu, la intersecţia străzilor Ştefan cel Mare şi str. Negoi s-a produs în seara zilei de 29 iulie a.c., în jurul orelor 2200, un eveniment rutier în care a fost implicat, în calitate de conducător auto, G.V., şef al unui instituţii din sistemul de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională Sibiu.

G.V., în vârstă 46 de ani, domiciliat în municipiul Sibiu, în timp ce conducea autoturismul pe str. Negoi, ajuns la intersecţia cu str. Ştefan cel Mare nu respectă semnificaţia indicatorului „Oprire” şi pătrunde în intersecţie fără a acorda prioritate de trecere unui autoturism care circula regulamentar.

În urma coliziunii cu acesta a rezultat rănirea uşoară şi transportarea la Spitalul Clinic Judeţean Sibiu a 3 pasageri din autoturismul care circula regulamentar.

Ambii conducători auto au fost testaţi de poliţiştii rutieri cu aparatul etilotest, rezultatul în ambele cazuri fiind negativ, totodată fiindu-le recoltate probe biologice de sânge.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate sub supravegherea unui procuror.

Referitor la aprecierile apărute în mass-media cu privire la plecarea de la locul accidentului a conducătorului auto – G.V., precizăm faptul că după ce echipa operativă a Biroului Rutier Sibiu a ajuns la faţa locului (fiind identificaţi conducătorii auto) şi după plecarea spre Spital a echipajului SMURD cu persoanele rănite, G.V. a acuzat afecţiuni medicale (cefalee, hemoragie nazală) motiv pentru care a lipsit aprox. 15-20 de min. de la locul accidentului pentru îngrijiri medicale, care i-au fost acordate ambulatoriu, conform declaraţiei acestuia.

 

Ultima oră

Comentariul meu