nicola şi matei, un an la voinţa sibiu! buş şi miclea, în stand-by

nicola şi matei, un an la voinţa sibiu! buş şi miclea, în stand-byEchipa surpriză a începutului de campionat, Voinţa Sibiu, continuă să transfere jucători. După ce au achiziţionat în vară opt fotbalişti, sibienii nu s-au oprit şi încearcă să îşi asigure lotul pentru a nu avea emoţii în lupta la retrogradare.

Eduard Nicola a semnat astăzi cu Voinţa, unde va juca sub formă de împrumut în acest sezon. Ionuţ Matei, mijlocaşul de bandă de la FC Timişoara urmează să ajungă şi el astăzi la Sibiu pentru a parafa contractul.

„Nicola a semnat contractul şi va putea evolua la noi din următoarea etapă. Pentru Ionuţ Matei ne-am înţeles cu Timişoara, urmează să vină astăzi pentru a ne înţelege şi cu el”, a declarat Ioan Hămbăşan, finanţatorul Voinţei.

Sergiu Buş mai aşteaptă

Din cauza problemelor pe care CFR-ul le are în ultima perioadă cu atacanţii, împrumutul lui Buş la Voinţa nu a fost încă finalizat. Pe lângă faptul că CFR-iştii nu au reuşit încă să îi obţină cartea verde lui Weldon, Ronny s-a accidentat în meciul cu FCM Tîrgu Mureş şi a fost schimbat de către antrenorul Jorge Costa.

„Vom afla în două zile dacă CFR-ul ni-l va împrumuta pe Sergiu Buş, deoarece au apărut probleme cu atacanţii lor. Cert este că dacă Buş va fi împrumutat, va veni la Voinţa”, a mai spus Hămbăşan.

Miclea şi Maghici, incerţi

Alţi doi jucători pe care Voinţa a vrut să îi aducă sunt Romulus Miclea şi Caius Maghici, însă transferurile celor doi au intrat, pentru moment, în impas.

„De la Miclea nu am primit vreun semn de aproximativ o lună, nu ştiu dacă împrumutul se va realiza până la urmă. Îl mai dorim şi pe Caius Maghici de la Brăneşti, însă trebuie să vedem dacă va deveni liber de contract”
, a zis finanţatorul Voinţei.

Entuziasm maxim pentru sibieni

Cu patru puncte acumulate în două meciuri, echipa ce a profitat de decizia comisiilor şi a făcut pasul spre Liga I se anunţă ca fiind revelaţia campionatului. Entuziasmul pare a fi un alt mare atuu al sibienilor în încercarea de a rezista în primul eşalon.

„Categoric, rezultatele din primele două etape sunt mult mai mult decât m-aş fi aşteptat. Sunt mulţumit, cele patru puncte ne dau aripi pentru meciurile ce urmează”, a încheiat Hămbăşan. sursa – Prosport

Ultima oră

Comentariul meu