video rezumat – gaz metan a scos un egal de aur cu mainz în germania

Gaz Metan a scos o remiză de aur la Mainz, 1-1, în manşa tur a turului III preliminar al Europa League şi e favorită la calificare în play-off. Iranianul Bawab, care a jucat la Barcelona B şi Real Madrid B, e noul erou al Mediaşului.

Echipa lui Pustai a disputat aseară un meci istoric. Cel mai important din cei 66 de ani formaţiei. Pe un stadion nou, Gazul a jucat în faţa a peste 15.000 de spectatori cu Mainz. Ca o ironie a sorţii, medieşenii s-au dus la cel mai important „război” fără cel mai bun „tunar”, Eric certându-se cu oficialii şi plecând în Brazilia.

Fără vedeta braziliană şi fără Pârvulescu, accidentat în debutul partidei, medieşenii au fost palizi în atac şi nesiguri în apărare în prima parte. Asta deşi Liţu putea devia în poartă şutul lui Nicandro (4), iar acelaşi ex-stelist a reluat pe lângă mingea scăpată de Müller, după o liberă a lui Bawab (16).

video rezumat – gaz metan a scos un egal de aur cu mainz în germaniaAcestea au fost momentele de respiro ale Gazului între reprizele de tăvălug nemţesc. Risse (6) şi Ivanschitz (14) l-au încercat pe Pleşca din afara careului, dar portarul n-a mai avut ce face când Bungert a marcat cu capul din lovitura liberă a lui Stieber (31).

Bawab, eroul gazului
După pauză nemţii au mai obosit, iar Gazul a prins tupeu. La o fază fixă, Bawab a profitat de o eroare a apărării lui Mainz şi a înscris (60). În ciuda forcingului de final al gazdelor, partida s-a încheiat la egalitate, 1-1, şi totul se decide în returul de joia viitoare de la Mediaş. sursa – Prosport

Pârvulescu a făcut entorsă în minutul 6 şi a fost schimbat cu Munteanu

50 de milioane de euro este valoarea lotului Mainz conform transfermarkt.de, pecând Mediaşul e evaluat la 11,3 milioane de euro.

Ultima oră

Comentariul meu