VIDEO-FOTO Accident groaznic pe DN1 la Cristian: Doi morţi şi nouă răniţi

Un microbuz plin cu români care mergeau la muncă în Italia s-a tamponat cu un Renault Laguna pe Hula Cristianului. Doi sibieni au murit, iar nouă persoane din Vrancea au ajuns la spital.

Un Renault cu numere de Sibiu a intrat pe contrasens şi s-a tamponat frontal cu un microbuz care circula regulamentar. Din primele cercetări se pare că pe fondul neadaptării vitezei, conducătorul unui autoturism înmatriculat în judeţul Sibiu, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a intrat pe sens opus, unde s-a tamponat frontal cu un alt autoturism care circula regulamentar dinspre Sibiu către judeţul Alba. În urma acestui accident a rezultat decesul a doi pasageri din autoturismul Renault şi rănirea mai multora, care au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale”, a spus Alin Pahonţu, şeful Serviciului Poliţiei Rutiere Sibiu.[nggallery id=727]

„A venit tare de jos. Nici nu l-am văzut şi nici nu am apucat să fac vreo mişcare. Nu am putut evita accidentul” a spus şi şoferul microbuzului care mergea spre Roma, în Italia, plin cu pasageri din judeţul Vrancea.

Traficul în zonă, pe DN1 a fost întrerupt mai bine de o oră.

 

Ultima oră

Comentariul meu