unele dintre cele mai vechi masini din tara vor veni la sibiu pentru trei zile

unele dintre cele mai vechi masini din tara vor veni la sibiu pentru trei zileOld Friends Club Sibiu se pregateste pentru a-II-a editie a „Sibiu Oldies Meeting”. „Sibiu Oldies Meeting 2011” va avea loc la Curmatura Stezii, Rasinari, intre 29 si 31 iulie. Concursuri, surprize si mai ales masinile vechi ale pasionatilor de ‘oldtimere’ va asteapta la o petrecere in aer liber.

Dupa succesul de anul trecul al intalnirii de automobile de epoca, la care au participat 50 de masini, proiectul iniţiat de Old Friends Club Sibiu, sustinut de sponsorii – Porsche Romania, Repsol Romania, Inedit Grup, Onyx, print & copy – si partenerii – Primaria Rasinari, Exact Media, Crispus Pub si  4XL Team- are ca scop atat popularizarea acestor nepretuite bijuterii, cat si impartasirea marilor pasiuni ale proprietarilor.

Pasionatii de oldtimere din intreaga tara sunt asteptati pe Valea Stezii, sau „curmatura Sibiului” cum mai este cunoscuta zona, incepind de vineri, 29 iulie. Locul de campare este vis-a-vis de cabana Curmatura Stezii.

Organizatorii se asteapta la o prezenta de peste 70 de masini dintre care Volkswagen Beetle, Volkswagen Bulli, Volkswagen Karmann Ghia, Volkswagen TL, Volkswagen Notchback, Volkswagen Variant, etc, cu speranta ca vremea va fi de partea lor.

Pentru a impartasi pasiunea lor publicului din Sibiu, membrii Old Friends Club Sibiu vor conduce parada Oldtimerelor de la Curmatura pana in Piata Mica a orasului, unde vor poposi cateva ceasuri, sambata, 30 iulie, incepand cu orele 12.30.

Daca vrei sa afli mai multe despre istoria automobilelor prezente la expozitie, te asteptam in Piata Mica, unde MC Andy Popianos va dezvalui cateva dintre „secretele” istoriei.

Programul evenimentului, in linii mari, este urmatorul:

Vineri – 29 iulie 2011
– 12.00 – 18.00 Primirea participantilor, inscrieri la parada, concursuri
– 19.00 Concurs de gatit la ceaun
Sambata – 30 iulie 2011
-09.00 Micul dejun
– 11.00 Parada: Curmatura Stezii – Rasinari – (Primarie) – 12.30 Sibiu, Pta Mica – MC Andy Popianos va dezvalui cateva dintre „secretele” istoriei
– 15.00 Concurs de orientare turistica – Sibiu, Cisnadie, Cisnadioara, Rasinari, Curmatura Stezii
– 17.00 Concurs AirSoft
– 19.00 Show and Shine
– 21.00 Premierea
– 22.30 Show Crispus
– 23.00 Party

 

 

Ultima oră

Comentariul meu