sergiu buș de la cfr cluj și eduard nicola de la u cluj, transferați la voința sibiu

sergiu buș de la cfr cluj și eduard nicola de la u cluj, transferați la voința sibiuDupă ce au reuşit surpriza în prima etapă şi au remizat cu Steaua, cei de la Voinţa Sibiu au dat din nou lovitura pe piaţa transferurilor, reuşind să împrumute pentru un an câte un jucător de la „U”, respectiv CFR Cluj.

Sergiu Buş şi Eduard Nicola au fost împrumutaţi astăzi la Voinţa Sibiu, ambii urmând să evolueze la formaţia de pe Cibin în acest sezon.
„Am reuşit să îi împrumutăm pe Sergiu Buş şi Eduard Nicola pentru câte un an. Nu avem de plătit nicio sumă pentru împrumuturile lor”, a declarat Ioan Hămbăşan, finanţatorul Voinţei Sibiu.

Miclea şi Maghici, în stand-by
Alţi doi jucători care s-ar putea alătura lotului Voinţei sunt Romulus Miclea şi Casian Maghici, transferurile celor doi fiind însă incerte pentru moment.
„Miclea şi Maghici mai sunt încă în vizorul nostru, dar nu s-a definitivat încă nimic. Pentru moment, sunt mulţumit că am reuşit să îi aducem pe Buş şi Nicola. Nu ne-am întins, am încercat să găsim ce ne putem permite”, a mai spus Hămbăşan.

Bar, Coman şi Miron aşteaptă dreptul de joc

În altă ordine de idei, cei de la Voinţa nu au reuşit încă să rezolve problemele pe care le au cu legitimarea fotbaliştilor Bar, Coman şi Miron.
„Bar, Coman şi Miron nu au fost încă legitimaţi, la primii doi aşteptăm să se rezolve ligitiul cu Brăneştiul, iar la Miron aşteptăm o decizie a federaţiei”, a încheiat finanţatorul Voinţei. sursa – Prosport

Ultima oră

Comentariul meu