nadine a izbucnit in lacrimi la teatru în sibiu! i-a placut "faust"

nadine a izbucnit in lacrimi la teatru în sibiu! i-a placut "faust"Nadine se afla de cateva zile intr-o frumoasa vacanta la munte în Mărginimea Sibiului, impreuna cu sotul sau si cu baietelul ei, Noah, acesta fiind, de altfel, si primul lor concediu in trei.

Si pentru ca e aproape de Sibiu si stia ca acolo se joaca inca piesa „Faust”, in regia lui Silviu Purcarete, cantareata a decis sa dea o fuga la Teatrul National „Radu Stanca”, pentru a se delecta cu un spectacol de zile mari.

„Suntem in vacanta la munte, intr-un sat rustic si aerisit, perfect pentru a-ti petrece vacanta aici cu copilul. Am auzit ca la Sibiu se joaca „Faust”  al lui Purcarete, asa ca ieri ne-am urcat in masina, caci suntem o gasca de prieteni aici, si un amic a  condus doua ore pana acolo pentru ca ne doream cu totii sa vedem aceasta piesa de teatru.  Suntem niste prieteni insetati de arta si nu am rezistat distributiei, asa ca am decis sa lasam totul pentru Purcarete… A meritat! A fost ceva absolut senzational si am plans de emotie. Ofelia Popii, actrita care il joaca pe Mefisto in „Faust” este extrem de talentata. Ma bucur ca am vazut piesa si mi-am propus sa-mi fac timp sa merg cat de des pot la o piesa buna de teatru”, spune Nadine, incantata.

In vacanta, vedeta si-a propus sa se relaxeze, sa petreaca mai mult timp impreuna cu baietelul ei, caci din aceasta toamna va reveni in forta pe piata muzicala. Dupa vacanta de la munte, Nadine spera sa ajunga si pe litoralul romanesc.

Ultima oră

Comentariul meu