retrasib sibiu vrea să-şi majoreze capitalul cu 5 milioane lei

retrasib sibiu vrea să-şi majoreze capitalul cu 5 milioane leiConducerea producătorului de transformatoare electrice de mare putere Retrasib Sibiu (RTRA), controlat de oamenii de afaceri Octavian şi Călin Buzoianu din Cluj, a convocat adunare generală luna viitoare pentru aprobarea unei majorări de capital în valoare de 5 mil. lei prin încorporarea rezervelor societăţii din profitul realizat în anii anteriori.

Dacă operaţiunea va fi aprobată, fiecare acţionar va primi un nou titlu la o acţiune deţinută anterior, iar capitalul social al Retrasib îşi va dubla valoarea la circa 10 mil. lei. Acţiunile vor fi emise la valoarea nominală, de 0,1 lei/unitate. Acţiunile Retrasib au pierdut ieri 1,9% din valoare şi s-au tranzacţionat la închiderea şedinţei la un preţ de 0,51 lei/unitate.

Firma Institut Proiect SA controlează 48,85% din acţiunile Retrasib, în timp ce compania Hold Invest deţine un pachet de 9,17% din capital, iar Trafo Proiect SRL are o participaţie de 19,94% din companie. sursa: zf.ro

Ultima oră

Comentariul meu