vip - anya a primit cadou un căţeluş ”beagle” ca să uite de divorţ

vip - anya a primit cadou un căţeluş ”beagle” ca să uite de divorţSibianca vedetă pe scena muzicii dance din România, spune că oficial divorţul de soţul ei Tibi Marian, a fost pronunţat. Anya a primit de la prieteni de ziua ei un căţeluş şi a mărturisit la emisiunea Raluca şi Răzvan de la Antena 1 Sibiu că fostul soţ este încă managerul ei.

Cea mai în vogă artistă sibiancă în lumea muzicală autohtonă a fost chestionată de Nicolle şi Răzvan Marcu, la emisiunea din această dimineaţă de la Antena 1 Sibiu, legat de planurile de viitor şi de recentul divorţ prin care a trecut

„S-a încheiat divorţul… Mă simt foarte bine. Îmi asum decizia luată. Este un subiect totuşi delicat şi nu aş prea vrea să discut. Deocamdată colaborez bine pe partea de manageriat cu fostul meu soţ. Deocamdată este bine. Sper să meargă aşa în continuare. Nu cred că e o reţetă foarte bună ca soţul şi soţia să lucreze în acest domeniu. Nu o să fac curând un alt pas de genul acesta pentru că trebuie să mă gândesc bine. Poate că e nevoie şi la mine de o persoană care să fie alături de mine. Deocamdată am primit un căţel cadou. A fost o despărţie civilizată” a spus artista la Antena 1 Sibiu.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu