video-declarații, rezumat și foto: citește și vizionează toate declarațiile de după voința - steaua! vezi ce spune eroul radu neguț!

Ora de Sibiu vă prezintă declarațiile date de Radu Neguț, Nicolae Grigore, Ioan Hămbășan, Ronny Levi și directorul tehnic al Sibiului, Sandu Tăbârcă după remiza 1-1 dintre Voința Sibiu și Steaua București.

Radu Neguț: ”Sperăm să continuăm așa. E un rezultat de moral”

”După aspectul jocului puteam și noi să învingem, dar și Steaua. Tot ce le tramsmit eu tuturor este că vom munci ca să avem rezultate și să nu retrogradăm”

VEZI VIDEO DE MAI JOS PENTRU DECLARAȚIA COMPLETĂ!

Sandu Tăbârcă: ”Rezultatul este echitabil”

”Noi ne-am apărat punctul pe care l-am dorit. Golul dat pe final și ocaziile de pe final, bara lui Dâlbea și așa mai departe denotă că această echipă are un caracter senzațional. Alex Pelici a făcut minuni până acum la Sibiu”

VEZI VIDEO DE MAI JOS PENTRU DECLARAȚIA COMPLETĂ!

Ronny Levi: ”E greu când ești egalat pe final”

“Prima repriză a fost ok, dar deocamdată atât putem. Eu sper să vină încă 3-4 jucători, care pot aduce calitate echipei. Sunt extrem de dezamăgit. E foarte greu când eşti egalat pe final. Trebuie să fim sus şi pentru asta avem nevoie de jucători. Gigi Becali e patronul echipei. Dacă vrea să vorbească, vorbeşte. Eu nu pot să-l controlez sau să-i spun ce să facă. Poate spune ce vrea”.

VEZI VIDEO DE MAI JOS PENTRU DECLARAȚIA COMPLETĂ!

Nicolae Grigore: ”Voința Sibiu nu este o prezență pasageră în liga 1”

”După cum au decurs lucrurile în a doua parte a meciului, cred că meritam să înscriem și noi. E adevărat că și Steaua a acvut momentele ei, dar eu zic că Voința nu este o prezență pasageră în liga 1. Sper ca de la meci la meci să căpătăm încredere și curaj ca să arătăm că Sibiul nu e în plus în liga 1. Mulțumesc familiei mele pentru suport și acestui public minunat”

VEZI VIDEO DE MAI JOS PENTRU DECLARAȚIA COMPLETĂ!

Voinţa Sibiu a realizat prima mare surpriză a campionatului, remizând pe teren propriu, scor 1-1, cu Steaua. Sibienii au egalat cu doar două minute înainte de fluierul final al partidei.[nggallery id=726]

Ioan Hămbășan: ”Sunt extrem de fericit”

”Trăiesc la maxim orice meci. Sunt foarte mulțumit ce rezultat și de joc. A fost Voință din toate punctele de vedere”

VEZI VIDEO DE MAI JOS PENTRU DECLARAȚIA COMPLETĂ!

 

Ultima oră

Comentariul meu