oficial, 7000 de bilete pentru meciul voința – steaua. totul despre meci live azi pe ora de sibiu

oficial, 7000 de bilete pentru meciul voința – steaua. totul despre meci live azi pe ora de sibiuOra de Sibiu vă va ține la curent pe tot parcursul zilei cu informații legate de această partidă, cu atmosfera din tribune de dinaintea și din timpul meciului și va transmite live conferința de presă și declarațiile de final ale jucătorilor.

CSU Voinţa a scos la vânzare, în cursul zilei de vineri, un număr de 7000 de bilete. Clubul sibian anunță că mai sunt disponibile doar tichete la peluze.

”Clubul sibian a comercializat, în zilele premergătoare jocului cu Steaua, de sâmbătă (ora 17.00), aproximativ 800 de abonamente la tribuna I”, se arată într-un comunicat al clubului sibian. Altfel accesul pe stadionul Municipal va fi permis începând cu ora 15.00, conform unui comunicat remis presei de către jandarmeria Sibiu.

Aproximativ 100 de jandarmi vor asigura ordinea la meciul de sâmbătă de la ora 17.00.

Ora de Sibiu vă va ține la curent pe tot parcursul zilei cu informații legate de această partidă, cu atmosfera din tribune de dinaintea și din timpul meciului și va transmite live conferința de presă și declarațiile de final ale jucătorilor.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu