video-foto: voința sibiu - steaua 1-1. așa am trăit debutul voinței în liga 1!

Ora de Sibiu va ținut la curent pe tot parcursul zilei cu informații legate de această partidă, cu atmosfera din tribune de dinaintea și din timpul meciului și a transmis live conferința de presă și declarațiile de final ale jucătorilor.

Final de meci. Revenim cu declaratii!

Minutul 90. Dâlbea ia și el cartonaș galben. Steaua aleargă disperată după victorie!

Minutul 89. Dănălache ia galben pentru tragere de timp!

Minutul 88. GOOOOOOOOOLLLLLLL VOINTAAAAAAA! Neguț reia cu capul din 6 metri în stânga lui Tătărușanu, după ce mingea a ajuns la el din bară. 1-1

Minutul 82. Iese Rusescu la Steaua și intră Dorinel Popa

Minutul 77. Dâlbea șutează în transversală de la 20 de metri. Este cea mai mare ocazie a VOinței. Între timp a ieșit Popa și în locul lui a intrat Hardău.

Minutul 76. Gardoș primește cartonaș galben.

Minutul 73. La Steaua iese Băjenaru și intră Răduț.

Minutul 64. La Voința iese Martinescu, locul său fiind luat de Radu Neguț.

Minutul 61. Iulian Popa primește cartonaș galben pentru un fault asupra lui Brandan.

Minutul 59. Forika trimite puternic, puțin peste poartă, de la 30 de metri. La Voința a intrat Antohi la pauză în locul lui Cigan.

Minutul 54. Băjenaru trage din marginea careului mare la colțul lung, dar Dănălache este la post și respinge în corner

Minutul 53. Prima schimbare la Steaua. Iese Martinovici și intră Matei

Minutul 48. Rusescu trage în Dănălache, din 4 metri!

S-a reluat jocul!

Minutul 44. Tătar trage în Tătărușanu din 10 metri, după o fază excelentă făcută de Popa.

Minutul 35. Cigan trage tare de la 12 metri lateral dreapta, iar Tătărușanu respinge greu în corner. Apoi Beza reia cu capul din 7 metri, puțin peste poartă.[nggallery id=726]

Minutul 34. Gooool Steaua. Tatu înscrie dintr-o deviere cu capul de la aproximativ 6 metri, în dreapta lui Dănălache

Minutul 22. Tătar vede cartonașul galben pentru un fault asupra lui Nicoliță.

Minutul 15. Cigan nu reușește să reia din 6 metri spre poarta lui Tătărușanu.

Minutul 10. Dâlbea șutează primul șut din istoria Voinței, pe poarta lui Tătărușanu. Imediat la poarta Sibiului, Dănălache parează o incursiune a lui Tatu. LA Steaua Bicfalvi și Rusescu au luat deja cartonașe galbene.

Ora 16.58. echipele au ieșit de la vestiare în uralele a peste 15.000 de spectatori. Începe meciul. Vă ținem la curent cu fazele cele mai importante

Ora 16.47

Municipalul este aproape plin. Mai sunt libere doar locuri la galeria celor de la Steaua, foarte firavă, aproximativ 30 de spectatori, și cele care trebuie să rămână obligatoriu libere, respectiv 10 la sută din capacitatea stadionului. Echipele au intrat la vestiar.

Ora 16.30

Iată echipele:

Voința Sibiu: Dănălache – Forika, Apostol, Grigore (cpt) – Beza, Tătar, Martinescu, Bunea, Dâlbea – Iulian Popa, Cigan. Rezerve: Zăvoi, Măjer, Hallmen, Hardău, Antohi, Neguț. Antrenor: Alex Pelici

Steaua: Tătărușanu (cpt) – Gardoș, Latovlevici, Nicoliță, Brandan, Băjenaru, Galamaz, Rusescu, Martins Tatu, Martinovic, Bicfalvi. Rezerve: Stanca – Matei, Răduț, Bejan, Lupu, Popa. Antrenor: Levi Ronny

Ora 16.25

Cele două echipe au ieșit la încălzire. Vremea se înrăutățește. Sunt șanse mari să plouă. Au ieșit și arbitrii la încălzire. Vezi poze în galeria foto de mai jos.

Ora 16.14

Stadionul este plin pe jumătate. Se pare că până la urmă LPF-ul a permis celor de la Voința să poată să vândă bilete și fără locuri. Cu siguranță arena va fi plină.

ORA 15.15

Atenție! Aveți grijă de unde luați bilete! au apărut deja bilete false. Poliția Sibiu a reținut azi un tânăr de 28 de ani care avea asupra lui 40 de bilete false, trase la xerox.

Tânărul de va alege cel mai probabil cu dosar penal![nggallery id=725]

 

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Nebunie pe strazi spre stadion. Ma si indoiesc ca toti care se duc au deja bilet, iar sa mai gaseasca pe ultima suta sau sa-i lase sa intre in picioare, ca pe “vremurile” ligii II, slabe sanse.