campionatul national de slalom paralel continua cu a treia etapa la sibiu

campionatul national de slalom paralel continua cu a treia etapa la sibiuLa doua saptamani de Raliul Sibiului automobilismul sportiv continua cu a treia etapa a Campionatului National de Slalom Paralel.

Locul desfasurarii acestui eveniment va fi Sibiu Funpark, in spatele poligonului de antrenament al pompierilor din cartierul Strand. Editia a treia se va bucura ca si pana acum de prezenta numeroaselor echipaje, avand in componenta veterani ai acestui sport dar si tineri doritori de afirmare. La start se vor alinia diverse masini de curse: Citroen C2, Renault Clio, Mitsubishi Lancer evo X, Subaru Impreza STI, Golf III, Opel Kadett, Dacia Logan, etc. Va fi interesat de urmarit duelul intre tinerii Simone Tempestini, Raul Badiu si David Radu la open class, care doresc sa punctez in clasamentul general. Etapa a treia a Campionatului National de Slalom Paralel va avea un invitat special in randul pilotiilor in persoana lui Edwin Keleti, care va alerga pe o masina Mitsubishi Lancer evo X.

Sibiu Funpark doreste sa multumeasca pentru sprijinul acordat Primariei Municipiului Sibiu prin Casa de Cultura a Municipiului , Szakal Metal distribuitor uleiuri ENEOS, Schuster Ecologic.

Ultima oră

Comentariul meu