aproape 2.000 de abonamente vândute de voinţa sibiu în 24 de ore!

aproape 2.000 de abonamente vândute de voinţa sibiu în 24 de ore!Oficialii clubului sibian au rămas şi ei surprinşi de faptul că oamenii se înghesuie să îşi cumpere abonamente cu 300 şi 4000 de lei. Biletele pentru meciul cu Steaua se vor comercializa abia de vineri.

Revenirea Sibiului în liga 1 după 15 ani de pauză mai doboară probabil încă un record în fotbalul românesc. Voinţa Sibiu a reuşit ca în aproximativ 24 de ore să vândă în jur de 2.000 de abonamente la meciurile de pe teren propriu din acest sezon. „Noi am pus în vânzare abonamentele marţi după amiază. S-au vândut între 1.500 şi 2.000 de bucăţi. Ne bucură extrem de tare interesul pentru echipă. Sincer mizam pe vânzări bune şi le mulţumim sibienilor că îşi arată astfel sprijinul faţă de echipă”, a declarat Marius Lungu, preşedinte executiv la Voinţa Sibiu. Acesta a mai spus că se vor vinde deocamdată abonamente numai pentru tribuna I.

Bilete cu Steaua numai la tribuna a II-a şi peluză

Pentru că preconizează faptul că tribuna I va fi ocupată probabil în totalitate de abonaţi, clubul Voinţa a decis să scoată la vânzare biletele pentru meciul cu Steaua, numai vineri de la ora 10.00. „Vom vinde bilete la tribuna a II-a. La tribuna I cred că o să vindem foarte puţine sau chiar deloc, dacă se vor vinde abonamentele la fel de bine ca şi în primele 24 de ore”, a mai explicat Marius Lungu. Biletele vor costa 25 de lei la meciul de sâmbătă de la 17.00 cu Steaua.

Ultima oră

Comentariul meu