foto opel, ovidiu matiu
Foto Opel, Ovidiu Matiu

Jurnalistul Ora de Sibiu a testat Luni, 18 Iulie, începând cu ora 10:00, noul Opel 1.4 Turbo de 140 CP. Traseul a fost Sibiu- Cugir judeţul Alba şi a fost parcurs în 3 ore.

Cu plinul făcut şi cu mult timp la dispoziţie, jurnalistul Ora de Sibiu a parcurs aproximativ 350 de kilometri cu acest model de Opel. Maşina se conduce foarte bine şi răspunde excelent la comenzile şoferului. Sistemul de frânare, airbag-urile şi centurile de siguranţă atent proiectate îţi conferă o siguranţă sporită.  Scaunele, aerul condiţionat, servodirecţia dar şi comenzile de pe volan fac din condus o adevărată şedinţă de relaxare. Maşina are un preţ de pornire de 19 230 euro şi poate ajunge până la 26 700 euro cu toate dotările incluse.

foto opel, ovidiu matiu
Foto Opel, Ovidiu Matiu

Maşina a participat şi la turul ciclist al Sibiului 2011.

“Fiabilitatea şi eficienţa pentru care sunt recunoscute modelele Opel ne-au determinat să propunem implicarea mărcii încă de la această primă ediţie a turului. Avem acum instrumentele pentru a oferi echipelor suportul logistic necesar la acest nivel, iar publicului un spectacol de calitate”, consideră Nicolae Ivan, Director Sportiv al Turului Ciclist al Sibiului.

 

VEZI POZE DE LA TURUL CICLIST

[nggallery id=718]

FOTO: Opel/ Ovidiu Matiu

 

Ultima oră

Comentariul meu