voinţa a renunţat la trei jucători. marţi vin 3.500 de scaune la municipal

voinţa a renunţat la trei jucători. marţi vin 3.500 de scaune la municipalClubul sibian a decis să se despartă de fotbaliştii Vlad, Bordea şi Szabo. Patronul echipei spune că vor mai fi perfectate transferuri şi după meciul cu Steaua.

După ce a primit cu braţele deschise decizia TAS care a anunţat că Poli Timişoara, FC Bihor şi Gloria Bistriţa rămân retrogradate în liga a II-a, spunând că „s-a luat decizia corectă şi sunt bucuros pentru asta. De acum nu ne mai gândim decât la liga 1”, preşedintele finanţator al grupării sibiene de liga 1, a mărturisit că acum are pe cap alte probleme. „Marţi vin 3.500 de scaune de la Orăştie. Tragem tare să le montăm până la meciul de sâmbătă cu Steaua. Nu fac o promisiune. Sper să montăm cât mai multe” a spus acesta.

Altfel Voinţa a renunţat oficial la serviciile a trei din jucătorii care au fost în lotul de la liga a II-a. „Am înţeles că Vlad, Bordea şi Szabo nu mai intră în vederile antrenorului. În rest nu ştiu nimic. Eu nu mă bag la echipă sau la transferuri. Ce pot să vă spun este faptul că vom mai aduce jucători şi după meciul cu Steaua. Mai avem timp de transferuri” a mai declarat Hămbăşan.

Ultima oră

Comentariul meu