voința a învins unirea cu 2-1 pe municipal. marți se vând abonamente la tribuna i. vezi ce prețuri au acestea!

voința a învins unirea cu 2-1 pe municipal. marți se vând abonamente la tribuna i. vezi ce prețuri au acestea!Sibiul a fost condus cu 1-0 la pauză de cei din Alba Iulia. Voința va pune în vânzare începând de marți abonamente cu 300 și 400 de lei pentru tribuna I.

Alex Pelici a rulat tot lotul avut la dispoziție în amicalul de sâmbătă dimineață. Sibiul s-a văzut condus din minutul 7, când Mureșean a deschis scorul pentru Alba Iulia, Unirea rămânând în avantaj până la pauză. În partea a II-a Pelici a rulat lotul avut la dispoziție. Martinescu în minutul 75 și Cârstean în minutul 80 au adus victoria grupării sibiene. La Voința a ajuns și fostul atancat al Mediașului, Cigan.

Voința Sibiu:

Dănălache – Bar, Apostol, Grigore – Bunea, Beza, Dâlbea, Tătar, Antohi – Coman, Popa.

Au mai jucat: Miron, Forika, Tânc (adus de la Arad), Miclea, Măjer, Caius Lungu, Hardău, Halmen, Neguț, Martinescu, Cârstean și Cigan.

Abonamente la tribuna I

Clubul sibian va pune în vânzare începând de marți dimineață primele abonamente din cele trei categorii. Astfel primele care sunt scoase pe tarabă sunt cele de la tribuna I. Acestea vor costa 300 de lei în zona de margini a tribunei și în zona neacoperită și 400 de lei în zona de centru și acoperită. Apoi se vor scoate la vânzare și restul de abonamente dar și biletele pentru partida de sâmbăta viitoare cu Steaua. ”Nu am stabilit încă prețul biletelor”, a declarat Vasilică Armenean, director sportiv al clubului.

Ultima oră

Participă la discuție

5 Commentarii

  1. Si-a luat Ionica masuri de precautie in privinta incasarilor din bilete!Numai promisiuni cu sponsorizari, trebuie sa mearga si el la sigur!Sansa lui este primul meci cu Steaua, stadionul se va umple, si la cum joaca Steaua, Sibiul are sanse bune sa scape cu punct(e)!!!
    Dar din etapa a doua la Astra, lucrurile o sa se aseze pe fagasul normal si aia o sa ne arate lungul nasului. Astra e tare!
    Sunt curios cati spectatori o sa vina la meciul cu Targu Mures, de exemplu.Sau la cel cu Chiajna, Mioveni sau Sportul…

  2. La Medias abonamentul e 250 ron in orice zona a stadionului. O echipa care participa in Europa si care sezonul trecut a avut o evolutie apreciata. La noi la Sibiu abonamentul la peluze e 300 de lei. Trebuie sa isi scoata banul si nenea Hambasan cumva. Nesimtirea nu mai are limite la Sibiu , de ce sa nu stoarcem omul de bani daca putem nu? O sa ramana el tribunele goale mai ales la meciurile cu echipele slabe. Asta e gandirea omului lacom. nu se gandeste cum sa scoata profit de pe urma unui stadion plin se gandeste doar la bani indiferent ca pe termen lung aceasta nu e o strategie bun. Rusine .

  3. oare se va tine cont de acei 20% discount promis de conducere celor ce au bilet de la meciul de baraj???

  4. Sper numai ca luni sa nu primim o veste proasta si totul sa fi fost degeaba. Banuiesc ca asta e si motivul pentru care au mutat vanzarea de luni pe marti. Scaunele nu stiu cand le monteaza dar poate nici alea nu le-au cumparat pana nu e ceva sigur. La ce nervi o sa fie, e drum scurt de la a sti ca ai meci cu steaua peste 5 zile la desfiintare 🙁