8.000 de scaune de la Orăștie pentru Municipal. Bilete și abonamente abia de marți

8.000 de scaune de la Orăștie pentru Municipal. Bilete și abonamente abia de marțiClubul sibian a comandat 8.000 de bucăți care vor ajunge însă pe Municipal abia săptămâna viitoare. Voința va anunța până la urmă luni prețul biletelor pentru partida cu Steaua.

Municipalul este ”periat” în aceste zile de primăria Sibiu și clubul Voința pentru a fi gata la primul meci din liga 1, cel de sâmbăta viitoare cu Steaua.

Clubul sibian și primăria vor să monteze cel puțin câteva mii de scaune până la acest meci. ”Am comandat 8.000 de scaune. Acum să vedem câte vor junge cu primul transport. Sperăm ca cel puțin 1.500 să fie puse până la partida cu Steaua București” a spus președintele executiv al clubului, Marius Lungu.

Altfel prețul biletelor nu a fost stabilt. Nici abonamentele nu se știe cât vor costa. ”Probabil că luni o să anunțăm prețul biletelor și abonamentelor și marți se vor pune la vânzare. Ce știm sigur este că primele abonamente ce se vor vinde sunt cele de la tribuna I” a mai spus Lungu. Surse apropiate clubului sibian spun că prețul maximal al abonamentelor nu va fi mai mare de 300 de lei.

Altfel Voința joacă sâmbătă de la ora 10.00 un meci de verificare cu Unirea Alba Iulia, la Sibiu, pe Municipal.

Ultima oră

Comentariul meu