primăria se apucă de reparaţii la stadionul municipal

primăria se apucă de reparaţii la stadionul municipalAdministraţia locală va face reparaţiile urgente pe stadionul unde sâmbăta viitoare Voinţa va juca de la ora 17.00 cu Steaua. Municipalitatea vrea să cumpere câteva mii de scaune pentru a fi puse pe stadion.

Primarul Sibiului a declarat joi că în perioada care urmează la stadionul din parcul sub Arini vor fi demarate lucrări imediate. Cel mai important anunţ făcut de Klaus Iohannis este cel legat de scaunele care se vor monta în plus faţă de cele existente. „Trebuie achiziţionate rapid vreo 2-3000 de scaune de plastic. Aşteptăm sugestii de la cei de la Voinţa legat de montarea cât mai rapidă a acestora” a spus primarul Sibiului. Acesta a mai anunţat şi ce tipuri de intervenţii se vor face la arenă până la meciul cu Steaua. „Discutăm de igienizări, de vopsiri, dar şi de amenajarea caselor de bilete şi a intrărilor pe stadion. Nu sunt lucrări mari, dar ele trebuie făcute cât mai rapid. Am discutat deja cu serviciile din cadrul primăriei care se vor ocupa de aceste problem şi cred că vom realiza cam tot, până săptămâna viitoare” a explicat Iohannis.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. parca au primit acum cativa ani multe scaune din germania , alea unde sunt? erau de ajuns pentru intregul stadion. de ce arunca aiura cu banii cand ei au scaune ?