pdl-ul cere lui iohannis să dea 1 milion de euro la voința sibiu, de la primărie

pdl-ul cere lui iohannis să dea 1 milion de euro la voința sibiu, de la primărieReprezentanţii organizaţiei PDL, în Consiliul Local şi Consiliul Judeţean Sibiu, au depus, în această săptămână, proiecte de hotărâri privind alocarea sumelor de 4 milioane lei, din bugetul Consiliului Local, respectiv de 1,6 milioane lei, din bugetul Consiliului Judeţean, pentru susţinerea echipei locale de fotbal C.S.U. „Voinţa” Sibiu, proaspăt promovată în Liga I.

În expunerile de motive, consilierii democrat-liberali menţionează, printre altele, că „această promovare imprevizibilă a adus clubul în situaţia de a avea o echipă de Liga I, dar fără un buget care să o susţină”.

”Considerând că este de datoria morală a sibienilor să-şi susţină echipa, aleşii lor din partea PDL estimează la 2,8 milioane euro bugetul necesar unei prezenţe onorabile a Clubului C.S.U. „Voinţa” Sibiu, în viitorul campionat”, se arată într-un comunicat de presă al PDL Sibiu.

 

Ultima oră

Participă la discuție

4 Commentarii

  1. Nu sunt de acord ca banii publici sa se duca in fotbal. Suntem prea saraci pentru asa ceva. Spun asta in calitate de fan al ecipei Vointa.
    Hambasan daca vrea echipa de fotbal sa plateasca. Daca nu isi permite sa-si cumpere Play Station.

  2. Nici eu nu sunt de acord sa puna la bataie atatia bani.
    Suma asta poate fi folosita la ceva mult mai important.
    Nu ma intelegeti gresit… sunt un suporter infocat.
    Dar banii ar trebui sa vina de la finantator si de la sponsori.
    Primaria participa cu cedarea stationului si cu o suma modica.
    Eu zic ca e de ajuns.

  3. De ce sa plătească Sasu ca prostu când poate Bebica sa pună frumos Hidroelectrica,Transelectrica sa sara cu banu?Dar pana la urma iese combinatia cu Continentalu!La Brașov a mers treaba cu Premium Aerotech Airbus!

  4. Pai sa dea aia de la PDL bani, de ce sa dea bani din bugetul local ? Sa bage Hambasan bani ca s-a laudat ca o sa aduca sponsori. Nu trebuie sa ii tinem noi echipa in prima liga si el sa bage castigul in buzunar. E de ajuns cat scoate pe bilete.