voinţa sibiu mai pune 5.000 de scaune pe „municipal”. vor fi trei tipuri de bilete şi abonamente

voinţa sibiu mai pune 5.000 de scaune pe „municipal”. vor fi trei tipuri de bilete şi abonamenteClubul sibian a achiziţionat scaunele pe care vrea să le monteze până la ora meciului cu Steaua. Voinţa va pune în vânzare luni trei tipuri de abonamente şi categorii de bilete. Miron de la Astra este ultimul venit la echipă.

Sibienii vor avea la dispoziţie pentru prima participare în liga 1 de fotbal a grupării Voinţa peste 11.000 de locuri pe scaune. Asta pentru că celor aproximativ 6.500 de locuri se vor adăuga încă 5.000 în curând. „Am mai cumpărat 5.000 de scaune. Aşteptăm să ajungă la stadion şi ne apucăm să le montăm. Vrem să fie gata până la primul meci cu Steaua. Sper să şi reuşim” a declarat preşedintele finanţator, Ioan Hămbăşan. Altfel preţurile biletelor şi abonamentelor vor fi stabilite azi, iar de luni se pun în vânzare. Noutatea absolută o constituie faptul că vor fi puse în vânzare 3 categorii de abonamente. „Vor fi preţuri diferite pentru tribuna I, tribuna II şi peluză. Abonamentele vor avea un preţ extrem de accesibil. Dorim ca tribuna I să o umplem numai cu abonaţi”, a mai spus oficialul Voinţei.

Au mai adus un portar

Voinţa a adus în lotul pregătit de alex Pelici încă un jucător. „Este vorba de portarul Bogdan Miron de la Astra Ploieşti”, a mai spus Hămbăşan. Acesta a mărturisit că la echipă vor mai ajunge în aceste zile cel puţin încă un jucător. „Nu m-am băgat la transferuri pentru că nu e treaba mea. Antrenorul ne-a transmis ce vrea şi noi am materializat ca să zic aşa. O să mai vină cel puţin un atacant. Cel mai probabil azi” a mai punctat finanţatorul sibienilor.

Buget de supravieţuire

Oficialii de la Voinţa au pus pe hârtie un proiect pentru prima participare a echipei în liga 1. Bugetul nu a fost bătut în cuie, dar se ştie în mare valoarea lui. „Este vorba de un buget cifrat la 2.1-2,2 milioane de euro. Să vedem. S-ar putea să se mai modifice. Obiectivul este salvarea de la retrogradare” a mai declarat Ioan Hămbăşan.

Ultima oră

Participă la discuție

7 Commentarii

  1. recomand celor de la Vointa sa nu uite si de un sibian bun care e legitimat la Astra Ploiesti dar joaca la Dunarea Giurgiu: Lucian Condrea (e tanar, pana in 19 ani, dar promitator)

  2. florine tu nu o sa poti intra pt ca o sa se dea un test de inteligenta la intrare si dobitocii ca tine nu au voie pe stadion

  3. Clubul Gaz metan pune în vânzare abonamentele pentru sezonul 2011/2012. Astfel, în perioada 12-15 iulie, între orele 13-17, se pot reînnoi abonamentele de către cei care au avut şi sezonul trecut, iar în perioada 18-23 iulie, în acelaşi interval orar, se fac abonamente noi. Preţul unui abonament este de 200 lei, iar acesta poate fi procurat de la casieriile Stadionului Gaz metan.
    Alooo Ionica vezi cat pui abonamentul!!!