video - s-a deschis restaurantul terracotta, prima locație de tip mediteranean din oraș

Restaurantul Terracotta a deschis miercuri în Sibiu porțile spre minunata lume a bucătăriei mediteraneene, într-un decor industrial construit acum mai bine de un secol.

Restaurantul Terracotta și-a primit primii clienți într-un decor ce respiră stil și bun gust.

„Dorim ca în acest restaurant să păstrăm standardele la un nivel cât mai ridicat. Serviciile, ambianța și, cel mai important, mâncarea vor fi cât de aproape de perfecțiune se poate. Acesta este pariul nostru pentru a ne desfăta clienții cu această minunată bucătărie mediteraneană”, spune Liviu Andrei, managerul celui mai nou restaurant deschis în Sibiu.

video - s-a deschis restaurantul terracotta, prima locație de tip mediteranean din orașRestaurantul Terracotta s-a deschis miercuri pe strada Dobrun, numărul 1, într-un spațiu cu design industrial, pe o structură de fontă construită în anul 1888.

Meniul restaurantului conține o largă paletă de preparate, de la miel, porc, vită, paste și salate până la fantezii culinare din pește și fructe de mare, asortate cu trufe.

„Prospețimea este atu-ul bucătăriei mediteraneene. Folosim doar ingrediente de cea mai bună calitate și, foarte important, cât mai naturale. Veți regăsi rețete spaniole, italienești, portugheze și sunt convinsă că gustul și prospețimea lor vă vor surprinde”, mai spune Liviu Andrei.

Bucătar unic în Sibiu

Bucătarul restaurantului este de origine român, școlit și specializat în școlile culinare din Roma.

video - s-a deschis restaurantul terracotta, prima locație de tip mediteranean din orașMâncărurile vor fi asortate cu o colecție impresionantă de vinuri, ce conține peste 80 de sortimente.

Toate preparatele sunt gătite într-o bucătărie deschisă, ce va face deliciul clienților interesați pasionați de gastronomie și interesați de secretele bucătăriei mediteraneene.

„Terracotta înseamnă o revenire la gustul primar al alimentelor. Vom folosi doar ingrediente proaspete și ingrediente de sezon. Căutăm un gust simplu, o aromă naturală dar în același timp puternică. Vrem să redescoperim plăcerea de a mânca sănătos și natural”, mai spune managerul celui mai nou restaurant din Sibiu.

 

Ultima oră

Comentariul meu