ştefan bănică junior, iris sau horia brenciu preferă vara asta, un hotel sibian din mamaiaLoredana Groza, Voltaj, Mihai Mărgineanu, VAMA, Ştefan Bănică jr., Mandinga sunt vedetele muzicii româneşti, oaspeţii de seamă de până acum ai hotelului sibian – Hotelul Coral din staţiunea Mamaia. Redeschis publicului din această vară, Hotelul Coral din Mamaia se pregăteşte să îi mai primească în următoarele zile pe cei de la IRIS, Horia Brenciu, Platform 6 şi JUKEBOX.

Hotelul Coral din Mamaia este recomandat clienţilor săi de Agenţia de Turism Atlassib Tour din Sibiu, situată în incinta Hotelului Ramada, pe Strada Emil Cioran nr.2. Toţi cei care doresc să aibă o vacanţă reuşită la Marea Neagră, cazându-se în Hotelul Coral din Mamaia, pot merge direct la Agenţia Atlassib Tour sau pot suna la numerele: 0269.212.466, 0747.045.341. Detalii despre oferta Agenţiei se pot obţine şi pe e-mail, la adresa: office@atlassibtour.ro

„Ne bucurăm să oferim an de an clienţilor noştri o ofertă deosebit de variată, la preţuri foarte bune. Avem mii de oferte din ţară şi străinătate şi în această vară. Unul din hotelurile care reuşesc în acest an să se remarce, este Hotelul Coral din Mamaia, care a primit calificative foarte bune din partea unor nume cunoscute ale muzicii noastre. Putem asigura şi transportul clienţilor noştri, grupuri de turişti, spre destinaţii din ţară şi străinătate, cu autocare închiriate de la cel mai mare transportator de persoane din România, firma Atlassib”, a declarat miercuri, Anca Seuşan, Manager Turism al  Agenţiei Atlassib Tour.

Toate tarifele Hotelului Coral din Mamaia sunt negociabile, în funcţie de numărul de persoane, numărul de înnoptări şi perioada aleasă. Copiii cazaţi cu adulţii, beneficiază de gratuitate. În perioada 11 iulie – 31 august 2011, tarifele de cazare pentru două persoane, pe zi, într-o cameră single este de 180 de lei; în aceeaşi perioadă, cazarea pentru două persoane, pe zi, într-o cameră dublă este de 225 de lei, iar într-o garsonieră cu living este de 275 de lei. Aceste tarife conţin TVA.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu