voinţa la transferat pe dâlbea de la năvodari. biletele pentru meciul cu steaua se vând de luni

voinţa la transferat pe dâlbea de la năvodari. biletele pentru meciul cu steaua se vând de luniSibiul l-a înregimentat de marţi şi pe fundaşul Dâlbea, cel care a mai jucat în trecut şi la FC Sibiu. Voinţa va mai aduce trei jucători. Sâmbătă sibienii dispută un amical cu Unirea Alba Iulia.

Preşedintele executiv al Voinţei, a spus marţi că la echipă vor mai fi aduşi câţiva jucători în perioada ce urmează. Transferul lui Dudiţă mai întârzie din păcate. „Vrem să mai aducem 3 jucători. Vor veni în aceste zile la echipă. Deocamdată a mai venit Dâlbea. Cu Dudiţă ne-am înţeles verbal, dar are ceva probleme de sănătate. El şi-a exprimat dorinţa să vină la Voinţa. Sper să se rezolve” spune preşedintele executiv al clubului, Marius Lungu. Altfel acesta a mai explicat şi că deocamdată nu s-a stabilit preţul biletelor pentru partida cu Steaua. „Numai luni cel mai probabil o să le punem în vânzare, odată cu abonamentele”. Pelici îşi va vedea jucătorii noi la lucru, în amicalul programat sâmbătă pe Municipal, cu Unirea Alba Iulia.

Ultima oră

Participă la discuție

6 Commentarii

  1. Ionica ce sa faca saracul?De unde banet pentru jucatori-marcatori?Se chinuie sa ia niste firfirei de la banca, credit cu gajul pus pe televizare.Mai tre sa vanda la greu abonamente si bilete cu Steaua, sa faca pe dracu-n patru sa puna cu galeria si puscariasii niste scaune in plus pe stadion sa poata primi spectatori…
    Cum ziceau unii in liga 2:”Sibiul e o echipa ciudata, ii dai greu gol…”sa vedem cum o sa se chinuie echipa 90 de minute sa lupte pentru fiecare centimetru de teren si noi sa strigam pentru ei.
    Nimeni nu ajuta cu nimic echipa de fotbal, pentru ca publicitatea nu ajuta la nimic. Pana acum a fost Sasu cu Keul care au tinut bugetul de 250.000, acum sa il vedem pe Huber.Voi va dati seama ca in echipa asta s-a bagat in liga 2 doar suma asta de bani?!
    O promovare acum costa cel putin 1,5 milioane de euroi!
    Relu Munteanu, Carabulea, Vonica, Ciolan, Călburean, Cercel, Boromir, Aldea sau Bulboacă nu-s prosti sa piarda bani aiurea.
    Domnu inginer da un autobuz cu saru-mana, si vonica, o ambulanta si pastile ptr. baieti!

  2. Trezeste-te la realitate. tu ai impresia ca mai joci cu echipe de liga a doua sa nu primesti gol. E alt nivel in prima liga.

  3. Nu vine Bornescu? Cu el in poarta si apararea noastra nu cred ca ne da cineva gol! Vom fi dupa primele etape ale campionatului LIDERI! Mara la Sibiu!!!