video – foto: pelici - „voinţa respectă steaua dar nu ne temem de ei”. cinci jucători noi la sibiu!

Antrenorul Alex Pelici a fost lăsat de Luceafărul Oradea să rămână la Voinţa Sibiu în liga 1. Tehnicianul sibienilor a avut la primul antrenament de după barajul cu Săgeata, 5 jucători noi la pregătire. Dănălache (FCM Tg. Mureş), Sergiu Bar, Ioan Coman (ambii Victoria Brăneşti), Antohi (Pandurii) și Florin Popa au sosit deja la Sibiu. Dudiţă vine marţi.

Pelici a ţinut luni să mulţumească public celor de la Luceafărul Oradea, pentru că au înţeles că Sibiul are mare nevoie de el şi l-au lăsat să rămână să antreneze echipa sibiană şi în liga 1. „Se pare că rămân la Sibiu. Voința și cu Luceafărul s-au înțeles și le mulțumesc celor de la Oradea pentru că au dat dovadă de înțelegere și le cer scuze pentru neplăcerile pe care le-am oferit acolo. Au fost înțelegători pentru că timpul era prea scurt pentru cei de la Sibiu ca să mai aducă alt antrenor” a spus Pelici.

Cinci noutăţi, mai vin patru

Pelici a mărturisit că de acum toate meciurile sunt dificile așa cum au fost și în liga 2. „În momentul în care am promovat, toată lumea nu ne prea dădea șanse și uite unde suntem după un an de muncă. Vom merge pe aceeiași linie, respectiv multă muncă și seriozitate, dar și modestie” a spus acesta. Antrenorul a dezvăluit şi care sunt primii jucători noi aduşi la Voinţa. „Deocamdată au apărut Dănălache (FCM Tg. Mureş), Sergiu Bar, Ioan Coman (ambii Victoria Brăneşti), Antohi… așteptăm să mai vină încă câțiva. Sunt jucători care credem noi că se pot înscrie în tiparele acestei echipe și au calitățile pe care le căutăm. Noi avem un lot nu prea numeros. Ar fi nevoie de câți mai mulți jucători, dar știm prea bine că acest lucru este greu de realizat, pentru că nu dispunem de resurse nelimitate ca să aducem o echipă întreagă. Vom aduce jucătorii de care considerăm noi că este nevoie” a mai punctat Pelici. Marţi la antrenamente mai sunt aşteptaţi Dudiţă (Gaz Metan), Maghici (Brăneşti), dar şi Alexandru Vlad (Pandurii).[nggallery id=717]

„Aerisesc” lotul

Voinţa Sibiu va anunţa marţi jucătorii care nu vor mai rămâne la echipă şi în liga 1. „Nu e vorba de renunțare. Sunt jucători și mă refer în special la cei tineri care vor juca mai puțin sau chiar deloc și în această situație pentru ei este mai bine să meargă în altă parte unde ar putea să joace. Nu am apucat să discut încă cu cei care ar urma să meargă în altă parte.”, a mai spus Pelici.

Pelici vrea noroc la revenirea în liga 1

Alex Pelici ştie exact de ce are nevoie pentru ca el şi echipa sa să rămână la finele campionatului în liga 1. „Este un redebut pentru mine în liga 1. Am 26 de jocuri ca antrenor în liga 1 la Alba Iulia. Îmi doresc să fim sănătoși și să dea Dumnezeu să avem șansă, pentru că vom avea foarte nevoie de ea ca să realizăm ceea ce avem de realizat. Timpul este foarte scurt și sper ca toată lumea și suporterii să înțeleagă faptul ca ne va fi greu. Le cerem să aibă răbdare și să ne sprijine” a mărturisit Alex.

Ar fi vrut amânarea meciului cu Steaua

Pelici a vorbit şi despte şansele echipei sale în meciul cu Steaua. [Era bine pentru Sibiu dacă se putea să se amâne prima etapă de campionat cu Steaua. Sunt convins că acest lucru nu era posibil. Ne trebuie șansă să batem Steaua, dar și muncă multă, sudoare multă și inspirație. Este posibil orice în meciul cu Steaua. Respectăm Steaua, dar atât. Asta e.”, a mai spus Alex.

 

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. Poate Branestiul nu a avut suportul publicului asa cum il va avea Sibiul. Jucatorii vor fi impulsionati in mod diferit, iar la retur se mai poate schimba ceva. Timpul e prea scurt, trebuie facut ceva in mod urgent si banii sant cum sant. Sper sa primim jucatori si de la Bistrita in cazul in care TAS-ul nu le va da dreptate.