csu sibiu joacă cu piteștiul în cupa româniei și începe campionatul cu oradea!

csu sibiu joacă cu piteștiul în cupa româniei și începe campionatul cu oradea!CSU va juca cu Oradea primul meci oficial din campionat și va încheia turul la Cluj, în meciul cu U Mobitelco. Derbiul județului cu Mediașul se va consuma în etapa a VII-a.

Duminică a avut loc la noul sediu al Federatiei Romane de Baschet tragerea la sorti a partidelor din Cupa Romaniei si din Campionatul National de Baschet masculin.

”CSU Atlassib Sibiu va juca in primul tur importiva echipei BCM Pitesti, in 17 septembrie 2011 la Sibiu si in 24 septembrie 2011 la Pitesti. Invingatoarea acestei duble manse va juca in turul urmator al competiei cu invingatoarea seriei dintre Dinamo Bucuresti si CSM Giurgiu.

In prima etapa a Cmapionatului National de baschet masculin, CSU Atlassin Sibiu va juca pe teren propriu cu CSM Oradea, in data de 1 octombrie 2011. Vom reveni cu programul complet al turului de campionat”, se arată într-un comunicat oficial postat pe csusibiu.ro.

Iată cum va juca Sibiul în acest tur de campionat: I.Oradea (acasa), II.Otopeni (deplasare), III.Giurgiu (a), IV.Pitesti (d), V.Rovinari (a), VI.Steaua (d), VII.Medias (a), VIII.Ciuc (d), IX.Craiova (a), X.Dinamo (d), XI.Mures (a), XII.Ploiesti (a),
XIII.Timisoara (d), XIV.CSM Bucuresti (a) și XV.U Mobitelco Cluj (d), conform csufans.ro.

Ultima oră

Comentariul meu