voinţa exclude implicarea în scandalul dintre săgeata şi pandurii

voinţa exclude implicarea în scandalul dintre săgeata şi panduriiFinanţatorul Ioan Hămbăşan se apără şi spune că el şi preşedintele Pandurilor sunt certaţi „la cuţite” de mai bine de un an.

Preşedintele şi totodată finanţatorul clubului, Ioan Hămbăşan, a mărturisit că Voinţa Sibiu nu are nicio implicare în scandalul apărut în aceste zile legat de doi jucători ai Năvodariului pe care Pandurii, echipă care îi deţine, i-a chemat de urgenţă înapoi la echipă. Hămbăşan spune că acestea sunt speculaţii nefondate. „Este o tâmpenie. Am citit şi eu că noi am fi vorbit cu preşedintele Pandurilor, Eugen Pârvulescu ca să le facă probleme celor de la Săgeata. Nici vorbă de aşa ceva. Eu cu Pârvulescu nu mai vorbesc de mai bine de un an. Sunt foarte supărat pe el şi nici măcar nu ne mai salutăm când ne întâlnim. Cearta este legată de transferul portarului Lazar. Şi noi am păţit ca Năvodariul. Ne-au lăsat fără portar în plin sezon în iarnă” spune Hămbăşan. Eugen Pârvulescu a fost preşedinte la Voinţa până anul trecut. Atunci acesta a plecat la Pandurii, alături de antrenorul Marius Baciu. Ruptura dintre Pârvulescu şi Hămbăşan a putut fi observată cu uşurinţă şi la amicalul de sâmbăta trecută. Cei doi s-au evitat reciproc. Hămbăşan a preferat să nu mai stea la oficială acolo unde stă de obicei la meciurile Voinţei şi asta pentru că acolo era şi Pârvulescu.

Voinţa joacă sâmbătă de la ora 18.30 primul meci al barajului pentru promovarea în liga 1, la Năvodari, cu Săgeata. Meciul este televizat pe Dolce Sport.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. „FINANTATORUL ” ASTA S-A CERTAT CU TOATA LUMEA CARE A PLECAT DE LA CLUB JUCATORI ,CONDUCATORI ,ANTRENORI .ESTE PACAT FIINDCA FIECARE A MUNCIT PENTRU CA VOINTA S-A AJUNGA PANA AICI ,INCLUSIV DOMNUL PARVULESCU .